Vedete din Romania

#test de paternitate #copil #andrei tardea #andreea mantea

Test de paternitate pentru iubitul Andreei Mantea

Razboiul declaratiilor intre cei doi fosti soti Tardea continua si dupa ce cei doi au venit la testul pentru stabilirea paternitatii copilului. Iubitul Andreei Mantea s-a prezentat ieri la Institutul de Medicina Legala( IML ) pentru a da proba necesara testului, insa nici nu a privit-o pe micuta Ariana, pe care nu o mai recunoaste de fiica.

Andrei Tardea si Alexandra, fosta lui sotie, au asteptat pe holul IML aproximativ 15 minute, pana sa ajunga in fata medicilor, timp in care nici nu s-au privit. Aceasta reactie, alaturi de intarzierea de peste 20 de minute a barbatului a dezamagit-o pe fosta doamna Tardea, care vrea sa demonstreze astfel ca Ariana este fiica lui Andrei.

Am crezut ca macar acum o sa-i zambeasca Arianei dar m-am inselat. Este incredibil comportamentul sau, de barbat la 26 de ani. S-a purtat ca un pusti, era agitat si nervos. Cat am asteptat in hol s-a plimbat haotic si privea doar catre podea si la pereti. La un moment dat, probabil din curiozitate , se uita la noi pe furis. Oricum, Ariana nu o sa-i mai poarte numele”, a declarat, pentru Click!, Alexandra Tardea.

In replica, Andrei spune ca nu vrea sa auda de acest copil. "Am facut testul, iar in cateva saptamani se va afla adevarul. Oricum pentru mine acest copil nu exista, chiar daca o sa se demonstreze ca este al meu. O sa-i dau pensie alimetara si atat. Nu stiu ce urmareste fosta mea sotie cu tot acest scandal, insa as putea sa spun si eu ca dupa ce ne-am despartit am aflat ca a fost cu unul, ca a fost cu altul", a declarat Tardea in timpul emisiunii “Acces Direct”.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului