Vedete din Romania

# andreea marin iubit #andreea marin

Testul pe care a trebuit sa-l treaca iubitul Andreei Marin ca sa ajunga la inima Zanei

Discreta in ceea ce priveste viata sa personala, Andreea Marin a vorbit recent despre povestea de dragoste pe care o traieste de luni alaturi de Adrian Brancoveanu, consulul Romaniei in Libia. Iubitul Andreei Marin, cu 9 ani mai mic decat “Zana”, a trecut testul suprem inainte sa se iubeasca cu Zana, si anume parerea Violetei.

“Da, fireste, in alegerea mea conteaza in primul rand parerea copilului meu, pentru ca sunt o mama responsabila si daca am un copil fericit, de aici incolo incepe si fericirea mea si nu inainte de asta. Poate sa imi placa cineva, dar daca vad ca nu am un copil multumit, nu pot sa merg mai departe. Noi suntem un caz fericit din acest punct de vedere, dar nu o sa intru mai mult in povestea noastra, pentru ca vrem sa o pastram cat mai aproape de sufletul nostru”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin.

Tot Violeta este cea care a adus discutia despre un nou membru in familia Andreei Marin: „Chiar acum 2-3 zile mi-a spus asta. Mi-as dori, dar trebuie sa vrea si Dumnezeu. Lucrurile se intampla cand vrea el. Noi ne dorim, cu totii”.


Copilul, iubitul si calatoriile

Intrebata ce fotografii pastreaza in telefonul sau, Andreea Marin a recunoscut ca ipsotazele cu fiica ei, Violeta, sunt predominante. Un loc special il ocupa si Adrian Brancoveanu, iar celelalte sunt amintiri dragi din locurile in care a calatorit.

“In primul rand am peste 1000 de fotografii cu fiica mea, acesta e adevarul. In al doilea rand sunt fotografii legate de omul pe care il iubesc si de viata noastra impreuna. Este firesc sa fie asa. Ele ma incarca pozitiv. si nu in ultimul rand sunt tot felul de fotografii care tin de profesia mea si care sunt necesare, pe care le folosesc pe social media, le folosesc in munca mea. si mai sunt fotografii cu peisaje, imi place sa fac fotografii acolo unde calatoresc, imi place design-ul de interior, am tot felul de imagini legate de arhitectura, de design, cladiri care imi plac, tatal meu a fost inginer constructor si cred ca am mostenit ceva de la el si urmaresc lucrurile care fac lumea mai frumoasa”, a adaugat Andreea Marin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului