Vedete din Romania

# actori vedete # vedete film #mihai plesa #pistruiatul

Ti-l amintesti pe Pistruiatul? Cum arata azi, la 57 de ani!

Pistruiatul si Roscovanul sunt cele doua roluri care i-au marcat existenta actorului Costel Baloiu. La debutul sau, alaturi de marele Sergiu Nicolaescu, Pistruiatul Mihai Plesa avea doar 11 ani. Astazi, aproape 50 de ani mai tarziu, actorul este de nerecunoscut.

Costel Baloiu nu mai are nici parul rosu, nici pistrui, atributele care au dat titlurile celor doua celebre film in care a jucat. Toata lumea credea ca actorul  va continua cariera promitatoare si ca va ajunge departe. Destinul sau a fost insa cu totul altul.

A lucrat in Ministerul Educației, ca referent, a fost chiar și șofer de TIR. Are un copil din prima casnicie, insa familia sa se afla in Canada. A doua sotie a intalnit-o intr-un taxi. Cariera a fost curand abandonata. Regretă că nu a putut face mai mult și că s-a despărțit de industria cinematografică atunci când era în glorie, după ce regizorul Francisc Munteanu l-a descoperit la o unitate a securității, dupa cum scrie Ok! Magazine. 

Costel Baloiu este azi umbra simpaticului pusti. Chiar si fostul actor regreta acele roluri care probabil au ridicat prea mult stacheta si au devenit intr-un final o povara pentru adolescentul de atunci. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului