Vedete din Romania

#Stefan Lungu #vedete la puscarie #cristi borcea #vedete intern #soti vedete #showbiz

Tinere, frumoase si singure. 4 dive cu soti penali

Sunt frumoase si iubite, dar nefericite. Mai multe dive din showbizul romanesc s-au trezit singure peste noapte, dupa ce sotii lor au fost arestati sau chiar condamnati pentru diverse infractiuni.

Anca Lungu

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Stefan Lungu, sotul prezentatoarei de stiri Anca Lungu, de la Antena 1, a fost retinut in dosarul "Gala Bute", in care este vizata si Elena Udrea. Stefan Lungu, care a lucrat in cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT), este acuzat ca ar fi primit, in mai multe transe, aproximativ 700.000 de lei de la societatea Termogaz Company SA.

Sursa foto: cancan.ro

La aflarea vestii ca sotul sau urmeaza sa petreaca cel putin 24 de ore dupa gratii, Anca nu si-a mai putut stapani lacrimile. Paparazzii au surprins-o desfigurata de plans.

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Anca si Stefan Lungu au devenit in iunie anul trecut parintii unei fetite.

CITESTE SI:


Cum arata femeia care nu a mai zambit de 40 de ani. Motivul este incredibil!
Vedete prelucrate in Photoshop. Cum arata in realitate
Cum a reusit Camilla sa il tina aproape pe Printul Charles 30 de ani

 

Cristina Spatar

Sursa foto: libertatea.ro

De patru luni , si Cristina Spatar traieste aceeasi drama. Sotul sau, Alin Ionescu, a fost arestat sub acuzatia de evaziune fiscala de peste 10 milioane de euro. Se pare ca sotul artistei s-ar fi folosit de mai multe firme ale angajatilor sai sau ale unor consumatori de droguri ca sa insele statul prin neplata TVA-ului.

De la inceputul lunii octombrie, Cristina s-a vazut nevoita sa se descurce singura cu cei doi copii ai sai, in conditiile in care toate conturile familiei au fost blocate de anchetatori in vederea recuperarii prejudiciului.

Cristina Rus

Sursa foto: click.ro

La sfarsitul lui noiembrie anul trecut, si afaceristul Dragos Bilteanu, sotul Cristinei Rus, a fost saltat de anchetatori si arestat. Sarbatorile de iarna au fost cele mai triste pentru cantareata si copiii ei, obisnuiti cu rasfatul si confortul oferite de omul de afaceri. Milionarul, aflat pe locul 38 in topul Forbes, cu o avere de peste 90 de milioane de euro, ar fi prejudiciat statul cu 13 milioane de euro prin manipularea pietei de capital.

Alina Borcea


Sursa foto: ampress.ro

Alina Borcea intregeste si ea tabloul tinerelor sotii de oameni de afaceri care au probleme grave cu legea. Cristian Borcea a fost condamnat anul trecut la sase ani si patru luni de inchisoare in Dosarul Transferurilor. Asta nu a impiedicat-o insa pe bruneta sa profite de una dintre permisiile fostului actionar de la Dinamo pentru a ramane insarcinata. Alina continua sa duca pe umeri afacerile lasate in urma de sotul sau, iar ca ajutor o are pe nimeni alta decat pe Mihaela Borcea, fosta nevasta a lui Cristi Borcea.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului