Vedete din Romania

#tinute Eurovision #rochii Eurovision #vedete intern #showbiz #eurovision #razvan ciobanu

Tinutele de la Eurovision, desfiintate de stilisti. In ce hal s-au prezentat artistii pe scena

Eurovisionul de la noi de anul acesta atrage mai multe critici decat laude. Dincolo de prestatiile concurentilor, tinutele alese de participanti au fost subiectele cele mai comentate. Designerii s-au aratat complet dezamagiti de modul in care s-au prezentat artistii.

"Prost gust cat Casa Poporului"



Designerul Razvan Ciobanu, cel care si-a pus amprenta pe rochia purtata de Luminita Anghel la selectia nationala pentru concursul Eurovision, s-a aratat profund dezamagit de tinutele alese de competitori. "Am vazut asta seara (nu ca as fi surprins) atata prost gust cat Casa Poporului", a notat pe Facebook Razvan Ciobanu, care s-a plans de faptul ca una dintre prezentatoare a avut un decolteu care l-a "chinuit".

CITESTE SI:

Taximetristul-talhar a fost retinut!

Tragedie. Unei prezentatoare TV i s-au spart silicoanele!
Ce se intampla daca nu vrei sa folosesti cardul de sanatate




"Iar cireasa de pe tort: o miss piggy cu tutu de balerina, din tabla. Cica iubitul ei i-a visat rochia. Iti dai seama ce cosmar o' avut saracu' om?! Nasol sa te bantuie noapte in somn asa ceva...", a spus el despre rochia Cristinei Vasiu.

Si Lorena Trica a avut de comentat la adresa tinutei alese de Cristina Vasiu. "Din pacate, nu m-a impresionat nici macar fusta cu artificii, care, privind din punctul show-ului, a fost ok, dar avea ceva lipsuri", a spus designerul.



Una dintre cele mai dezamagitoare aparitii a fost, se pare, cea a Rodicai Aculova, concurenta din Republica Moldova. "A mai fost una de la Moldova, cu extensiile Ilenei Cosanzeana si o rochie galben pai. Fugita din casa zmeului, dar clar nu a fugit catre Fat-Frumos, ci catre vreun bar desucheat din Chiajna", a punctat Razvan Ciobanu. Nici pentru Lorena Trica aparitia nu a fost una pozitiva. "M-a orbit rochia galbena cu aspect de rochie de nasa de tara a Rodicai Aculova", a afirmat designerul.


Ovidiu Anton a participat pentru a patra oara la selectia nationala, insa nu a reusit sa se califice decat pe locul al treilea. "Ovidiu Anton avea un aer de haiduc rocker. Dezastrul a fost completat de tinuta prezentatorilor care aveau un aspect destul de prafuit", a declarat Lorena Trica, pentru WOWbiz.ro.


Finala Eurovision Romania a fost castigata de trupa Voltaj, care va reprezenta tara noastra in competitia ce va avea loc la Viena, intre 19 si 23 mai.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare