Vedete din Romania

#ion ion tiriac #ileana lazariuc #relatie #casatorie #monte carlo

Tiriac jr si Ileana Lazariuc s-au casatorit la Monte Carlo

Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc si-au oficializat relatia, printr-o cununie civila in Monaco. Dupa o relatie de sapte ani (cu mici intreruperi) si cu al doilea copil pe drum, cei doi au ales o cununie civila discreta, departe de ochii presei.

Ileana Lazariuc a intrat oficial in familia Tiriac. Ea si Ion Ion s-au casatorit ieri in Monte Carlo , o subdiviziune a Monaco, una din tarile de resedinta ale membrilor familiei Tiriac. Cuplul are un baietel de peste un an, Ion Alexandu, iar Ileana este insarcinata din nou si va naste, cel mai probabil, la inceputul verii.

Ceremonia religioasa si petrecerea de nunta vor avea loc dupa nasterea celui de-al doi copil al cuplului, informeaza Libertatea. 

Ion Ion Tiriac si Ileana au ales Monte Carlo, unul dintre cele mai luxoase orase din lume, ca loc unde sa-si uneasca destinele in cel mai discret mod. Familia Tiriac are o proprietate impresionanta in orasul de pe coasta de Azur si cei doi isi petrec mult timp in Monaco, atunci cand nu sunt la Paris.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului