Vedete din Romania

#Laurette masina #laurette #Ion Tiriac Laurette #Laurette copil

Tiriac o rasfata, fostul iubit o fura! Laurette a ramas fara masina

Laurette este foc si para pe fostul iubit, pe care il acuza ca i-a furat masina din fata blocului!

Laurette a observat miercuri dimineata disparitia masinii.

Singura persoana asupra careia ea arunca vina este tatal fetitei, Mihai. “S-a intamplat ca am coborat astazi, urma sa ma vad cu cineva, am ajuns in parcare si nu mai este masina. M-am uitat peste tot, m-am gandit ca poate nu stiu eu unde e parcata. Aici locuiesc eu. Aici imi parchez masina. Ieri am fost sa platesc o factura, am parcat aici dupa si de la ora 13:30 nu am mai coborat. Am ramas socata azi. Efectiv masina nu este. Aveam hainele Serenei, incaltaminte de a mea, asigurarea masinii. Sunt sigura ca Mihai mi-a luat masina. Am sunat politia, urmeaza sa vina in 20 de minute. El m-a amenintat de foarte multe ori ca imi ia masina. Eu nu m-am certat cu nimeni, sigur el a fost. Masina nu este in leasing. Toata lumea parcheaza aici, eu de dimineata cand am sunat sa vad unde este. Am sunat la politie dupa care politia m-a pus sa ma asigur daca nu cumva am parcat in ata parte. Am sunat sa vad daca se mai ridica masini si mi-au spus ca nu. El are cheia de rezerva, a ramas la ea. El a vrut de mult timp sa mi-o ia. Omul este nebun. Cu masina si cu Serena ma sicaneaza. O sa depun plangere pentru ca m-a amenintat ca ma omoara. Am inregistrare cand mi-a zis ca ma impusca. eu am vrut sa tac din gura, dar nu am cu cine. Nu imi da pace", a spus Laurette, conform spynews.ro.

 

In vara, Laurette a fost fotografiata in compania lui Ion Tiriac, iar, la cateva zile dupa acea escapada, Laurette a defilat prin Bucuresti cu un Ford Focus ultimul tip, de 30.000 de euro si cu un Jaguar XE, de 50.000 de euro, ambele masini fiind de la Tiriac Auto, dupa cum aratau pe placutele de inmatriculare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare