Vedete din Romania

Tom Jones, asigurare de 3.5 milioane de lire

Tom Jones a luat o decizie mai neobuisnuita. El si-a parul de pe piep contra sumei de 3. 5 milioane de lire sterline, informeaza PR – Inside. In varsta de 67 de ani, cantaretul, celebru cu melodia Sex Bomb, a trecut pe la casa de asigurari ’s. El si-a asigurat faimoasa podoaba de pe piept, care a facut milioane de femei sa suspine. Desi initial compania a fost sceptica, aceasta a acceptat sa asigure parul de pe pieptul cantaretului la incredibila suma de 3.5 milioane de lire sterline.

Inca atrage femeile

“Chiar daca are 67 de ani, exact ca un vin vechi , Tom si mai bine odata ce inainteaza in varsta. Femeile inca sunt atrase de miscarile si de lookul lui’, a declarat un manechin pentru cotidianul britanic the Mirror. Desi cantaretul se afla in America pentru a lucra la un nou album, purtatorul de cuvant al vedetei nu a confirmat inca daca Tom s-a inscris pe lista vedetelor care si-au asigurat anumite “valori” care sunt prea costisitoare de pierdut. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului