Vedete din Romania

# toni grecu pro tv #emisiuni Pro TV #vedete intern # toni grecu #showbiz #pro tv

Toni Grecu, atac dur asupra Pro TV-ului: "O pun pe X sa mulga vaca, pe Y sa dea cu sapa"

Toni Grecu, coordonatorul echipei de la "Serviciul Roman de Comedie" a desfiintat recent toate emisiunile noi pe care postul Pro TV mizeaza in acest sezon. Comediantul a avut un atac dur asupra show-urilor "Visuri la Cheie" si "Ferma vedetelor".

Realizatorul TV este revoltat ca aceste emisiuni, care au fost preluate din strainatate, au fost deformat cu totul, doar pentru a castiga publicul. 

“Nu-mi place “Visuri la cheie”. E o emisiune bazata pe emotie, drama si saracie. In tarile din strainatate, unde se face ea si se plange si acolo, nu se plange de mila. La ei e un altfel de montaj, o alta abordare. La noi se trage prea mult de momentul final si se pune accent pe saracie. Nu-mi plac emisiunile lungi in care se trage de momentul zero pana umplem noi batistele cu lacrimi. Dar uite ca la noi prind pentru ca asa e romanul. El se uita la televizor si vrea sa-si ia gura de oxigen din drama altuia. Sa spuna la sfarsit: ”Bai baiatule, la altii e mai rau decat la mine”, a declarat Toni Grecu pentru WOWbiz.ro.

Nici emisiunea "Ferma vedetelor", care inca nu a debutat pe micul ecran la Pro TV, nu este pe placul umoristului. “Sa va mai zic ceva. Emisiunea asta cu “Ferma”, asta pe care o va face Pro-ul, e nebunie curata cu ea in strainatate. La noi insa o sa fie altfel. Stiu formatul international si vad diferentele. Afara se joaca pe bune si in ea apar oameni simpli, necunoscuti, care chiar fac eforturi sa ramana in show. Este o emisiune pentru dupa-amiaza, nu de prime-time. La noi insa, ca sa prinda la public o vor face cu vedete. O pun pe X sa mulga vaca, pe Y sa dea cu sapa si noi trebuie sa ne distram de situatia in care se afla. Mare fas! Aaa, si mai e ceva: afara “Ferma” nu are prezentator, iar la noi au pus-o pe Iulia Vantur!”, a conchis Toni Grecu.

CITESTE SI: 

Carmen Iohannis nu se muta la Cotroceni! 

Alexandra Dinu si Marius Tuca, un nou cuplu? 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului