Vedete din Romania

# toni grecu spital # toni grecu covid # toni grecu coronavirus #infectie coronavirus #coronavirus

Toni Grecu, infectat cu Covid-19. Care este starea actorului

Toni Grecu, un mare actor de comedie si prezentator TV s-a infectat cu noul coronavirus. Potrivit primelor informatii aparute in presa, se pare ca actorul a fost internat in spital in stare destul de grava, la patru zile dupa ce a inceput sa acuze simptome specifice infectiei cu Covid-19. In prezent, artisul se afla internat la Institutul „Matei Bals” din Capitala.

“Actorul Toni Grecu ar fi fost internat in spital la patru zile dupa ce a inceput sa acuze simptome specifice infectarii cu Covid-19. Acesta se afla in prezent acum internat la Institutul National de Boli Infectioase ”Prof. Matei Bals” din Capitala, iar starea sa de sanatate este ingrijoratoare”, au declarat surse medicale, conform gandul.ro.

Toni Grecu este la spitalul ”Matei Bals”. A fost diagnosticat cu COVID-19 si a fost internat in stare grava dupa 4 zile de cand a acuzat primele simptome ale bolii”, au declarat sursele medicale pentru GANDUL.RO.

Toni Grecu este un prezentator TV indragit, dar si un umorist premiat de UNITER, cu o remarcabila cariera in spectacole tv, fiind si unul dintre fondatorii grupului Divertis.    

Chiar al inceputul acestui an, Toni Grecu era intrebat cum i-a afectat pandemia de coronavirus viata. Actorul care a spus simplu, ca desi viata lui nu a fost schimbata radical, ii placea mai mult cand strazile erau pline de viata si oamenii de bucurau, din plin, de fiecare zi.

”Referitor la telemunca. Eu plec in fiecare dimineata de acasa din reflex. Ma duc in parcare, iau masina si ma duc la munca. Partea proasta este ca eu nu sunt angajat nicaieri. Ma plimb prin oras, ma uit la cladirile de birouri care-s goale acuma si imi imaginez ce frumos era cand erau pline de viata, cu oameni frumos imbracati, barbatii cu cravate si femeile cu tocuri, intrand veseli dimineata si iesind tristi seara. Nu mai ai tu o sueta, un chiul, o gluma, o hartuire, un teambuilding alcoolic la Sinaia din care sa vii mort”, spunea Toni Grecu, la inceputul acestui an, potrivit mediafax.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului