Vedete din Romania

#facebook #alex velea #ruby #antonia #postari vedete #ipostaze penibile

Top 3 postari penibile ale vedetelor pe Facebook

Reteaua de socializare Facebook a devenit principalul motor de promovare a vedetelor. Pe langa numeroasele postari utile fanilor lor, in care sunt anuntate diversele evenimente la care vor participa sau programul concertelor pe care le vor sustine, vedetele mai strecoara si cateva fotografii sau mesaje nu tocmai potrivite statutului lor, care ii fac atat pe admiratori, cat pe jurnalistii dornici de cancanuri sa le taxeze aspru. Iata cateva dintre vedetele care au postari pe Facebook ce le pun in ipostaze penibile.

1 Ruby

Desi a pasit recent in lumea showbizului romanesc, cantareata Ruby a intrat rapid in atentia publicului mai ales prin stilul sau excentric si atitudinea de "fata rea". Foarte activa in ceea ce priveste promovarea sa pe retelele de socializare, Ruby incearca cu orice pret sa intre in gratiile fanilor, incitandu-i mai ales cu fotografii provocatoare. Pe langa acestea, Ruby isi tine la curent admiratorii cu tot ceea ce face, uitand insa sa isi mai pastreze si o parte din intimitate doar pentru ea.

Recent, cantareata a postat pe reteaua de socializare Facebook o fotografie alaturi de noul sau iubit, in care apar intr-o ipostaza inedita. Aceasta fotografie a starnit insa reactii negative din partea fanilor sai, care i-au raspuns vedetei prin comentarii rautacioase.

La aceste mesaje, vedeta a reactionat prompt, uitand de faptul ca este o persoana publica, care trebuie sa accepte ca nu poate fi pe placul tuturor, si a postat pe reteaua de socializare un mesaj prin care il injura pe unul dintre fanii care au criticat-o.

2 Antonia

Extrem de activa pe retele de socializare este si cantareata Antonia. Acesta se implica foarte mult in discutii cu fanii sai, cu care vorbeste in general despre piesele si proiectele sale. Pe internet a aparut insa recent un videoclip in care Antonia vorbeste cu fanii sai de pe Twitter, iar dialogurile cu acestia si comentariile pe care le face vedeta sunt de-a dreptul halucinante.

3 Alex Velea

Cantaretul Alex Velea se pare ca este dornic sa atraga cat mai multe aprecieri asupra fizicului sau bine lucrat la sala. Acesta posteaza frecvent pe pagina sa de Facebook fotografii cu el in bustul gol, alaturi de un mesaj precum "urmeaza o seara nebuna". Pe langa aprecierile pe care le si tinteste cu aceste postari, vedeta primeste insa si mustrari din partea admiratorilor precum "esti un monstru" sau "Ce-ai facut, frate, ti-ai desenat muschii?".



Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare