Vedete din Romania

#vedete traditii #Paste Andreea Marin #jojo #andreea marin #paste

Top 3 vedete care tin la traditiile de Paste cu orice pret

Diana Bisinicu, Jojo si Andreea Marin sunt vedetele respecta cu sfintenie datinile de Paste. In timp ce Diana Bisinicu va merge sa-si vada bunicii pe care nu i-a mai vizitat de multa vreme, Jojo va petrece Pastele alaturi de familie si baietelul ei, Achim. Pentru Andreea Marin insa, Pastele acesta va fi unul trist!

„Niciodata nu am plecat de Paste pentru ca nu ma lasa constiinta si sufletul, imi place sa petrec in familie si ma gandesc ca familia nu o putem avea tot timpul cu noi si de aceea cred ca sarbatorile, care sunt oricum putine in timpul anului, este musai sa le petrecem in familie. In prima zi de Paste mergem de dimineata la cimitir, inainte de a servi masa, dupa aceea mergem la apropiati, la bunici, la cine mai avem de vizitat”, a declarat cantareata  la Prima Tv.

„La masa de pranz ne strangem toata familia, pentru ca noi suntem intr-o familie trei familii: parintii mei, sora mea, cumnatul meu, copiii si bineinteles eu, Catalin si Riana. Dupa ce mancam si ne odihnim putin, mergem in vizita si vizita se procedeaza in felul urmator: prima data mergem la bunicii care au ramas in viata, la bunicii din partea tatalui, dupa aceea plecam la fratele tatalui, care este cel mai mare, practic se ia in oridine descrescatoare”, a mai explicat  vedeta.

Jojo va petrece Pastele alaturi de familie si baietelul ei, Achim. Vedeta s-a pregatit intens pentru masa de Paste, a incondeiat oua impreuna cu fiul sau, pe care asteapta cu nerabdare sa le ciocneasca. Actrita si-a amintit un episod amuzant pe care l-a trait cu Achim anul trecut in preajma sarbatorilor.

“In apropierea Pastelui, simt ca trebuie sa ofer familiei mele toata grija si atentia mea. imi amintesc de un moment emotionant pe care l-am trait alaturi de Achim, anul trecut, in apropierea Pastelui. Reusisem sa vopsim amandoi 40 de oua, dupa ce micul meu mi-a propus sa le coloram in creioane. imi amintesc perfect replica lui: „Mami, am eu multe creioane colorate! Le coloram?!”, a scris Jojo pe blog.

Pentru Andreea Marin insa, Pastele, va fi unul trist anul acesta! Vedeta si-a pierdut tatal in urma cu o luna.

„Pastele ca si Craciunul e dedicat familiei. imi pare bine sa fiu alaturi de cei dragi desi unii dintre ei nu mai sunt si nu va fi intocmai pastele pe care l-am visat anterior dar ne vom gandi si la mama, si la tata, si vom aprinde o lumanare si pentru sufletul lor”, a marturisit vedeta la Antena Stars.

Cu toate acestea, Andreea Marin incearca sa intre in spiritul sarbatorilor! Ea si-a decorat gradina in oua si iepurasi, printre florile parfumate!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare