Vedete din Romania

#declaratii romantice #declaratii vedete #catalin maruta #connect-r

Top 4 declaratii romantice ale vedetelor

Chiar daca nu vor sa isi afiseze viata privata in public, cateva vedete au surprins placut publicul prin momente pline de pasiune si extrem de sincere fata de jumatatea lor. Iata cele mai frumoase si romantice declaratii de dragoste facute de vedete.

1. Catalin Maruta

Realizatorul TV Catalin Maruta a tinut sa ii faca o surpriza placuta si extrem de emotionanta sotiei sale, Andra, cu ocazia zile sale de nastere. Dis-de-dimineata, Maruta a surprins-o pe frumoasa cantareata cu o declaratie de dragoste, foarte romantica, pe care a postat-o pe pagina sa de Facebook.

"Azi, am sa te oblig sa zambesti in fiecare secunda, pentru ca acest zambet ne-a adus, candva, impreuna! La multi ani!", a scris Catalin Maruta pe reteau de socializare. Alaturi de acest frumos mesaj, Catalin a atasat si o fotografie impreuna cu sotia sa.

Andra si Catalin Maruta sunt casatoriti de cinci ani si au impreuna un baietel, David, in varsta de 3 ani.


2. Connect-R

De cand s-a casatorit, Connect-R are numai cuvinte de lauda pentru sotia sa. Desi se fereste sa faca prea multe declaratii presei despre sotia sa, cantaretul ii face numeroase declaratii de dragoste acesteia pe pagina sa de Facebook.

"Dragostea nu e despre cel care iubeste, ci despre cel iubit!!!!"  este ultima declaratie pe care Connect-R i-a facut-o frumoasei sale partenere de viata pe reteaua de socializare.

Alaturi de aceste cuvinte romantice, artistul a postat si o fotografie de la nunta sa.

3. Lora

Desi in general sunt un cuplu destul de discret, Lora si sotul sau, actorul Dan Badea, se iubesc cu pasiune si tin sa arate asta lumii intregi. Cei doi isi posteaza frecvent pe paginile lor de Facebook declaratii de dragoste extrem de romantice.

De curand, Lora a postat pe reteaua de socializare un mesaj plin de pasiune si recunostinta pentru sotul sau.

"Cand lumea o ia razna si mi se face frica, imi amintesc cine sunt in bratele lui..." este una dintre cele mai recente declaratii de dragoste facute de Lora sotului sau.


4. Angelina Jolie

Chiar si vedetele de renume nu pot ramane imune in fata iubirii. Povestile lor de dragoste sunt desprinse parca din filmele pe care le interpreteaza, iar atunci cand iubesc o spun lumii intregi si o fac cu pasiune.

Este si cazul cuplului Angelina Jolie si Brad Pitt. "Suntem dependenti unul de celalalt. Sunt indragostita nebuneste de el si asa voi fi pana in ziua in care voi muri", a marturisit actrita.



Sursa foto: ziaremondene.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului