Vedete din Romania

#cele mai bogate vedete #bani vedete #antonia #showbiz #andra #stefan banica jr

Top 5 cele mai bogate vedete de la noi. Iata cine invarte banii cu lopata

Vedetele de la noi nu castiga la fel de mult precum celebritatile de peste Ocean, dar cu toate astea reusesc sa stranga foarte usor o multime de bani. Click.ro a intocmit un top al celor mai bogate vedete de la noi.

1. Andra

Sursa foto: bravonet.ro

Andra a reusit sa stranga o avere de 1 milion de euro, fiind una dintre cele mai bogate vedete din Romania. Lunar, ea reuseste sa adune de pe urma concertelor nu mai putin de 25.000 de euro, insa mai obtine bani si din contractele de imagine - 10.000 de euro pe an, potrivit surselor click.ro - si inca 10.000 de euro pe an din drepturile de autor.

CITESTE SI:

Printul George va avea o surioara! Ce nume i-au ales Kate si William
Daniela Crudu, acuzata de prostitutie de lux
Gica Hagi implineste astazi 50 de ani. Povestea nestiuta a "Regelui"



2. Stefan Banica Jr


Sursa foto: reginele.ro

Stefan Banica Jr. este si el unul dintre cei mai bine platiti interpreti, daca tinem cont ca la un singur concert reuseste sa obtina in jur de 10.000 de euro. In ultimii 12 ani, doar in preajma Craciunului a avut 50 de concerte. In 2014, Stefan Banica Jr. ar fi facut din concertele de Craciun 270.000 de euro. In plus, potrivit surselor media, el incasa cate 30.000 de euro pentru fiecare editie a show-ului "Dansez pentru tine", dar primeste si sume mari de bani din drepturile sale de autor, dar si din cele ale tatalui sau.

3. Inna

Sursa foto: girlhdwalls.com

Inna a avut o ascensiune fulminanta in ultimii ani, atat in tara, cat si peste hotare. Frumoasa bruneta a ajuns rapid in topurile din intreaga lume, transformandu-se intr-un adevarat brand national. Inna a strans o avere de peste doua milioane de euro, pe care o imparte cu managerul si compozitorii pieselor sale. Doar de pe urma reclamelor difuzate pe canalul sau de Youtube artista castiga pe an 1 milion de euro, scrie cancan.ro.

4. Antonia

Sursa foto: weheartit.com

Bani frumosi reuseste sa faca si Antonia de pe urma numeroaselor contracte pe care le-a incheiat. Doar  din concertele din 2013, cantareata a incasat aproape jumatate de milion de euro. In plus, artista mai are si un contract cu o firma de produse cosmetice de pe urma careia i-au mai intrat in cont aproape 100.000 de euro si alti 20.000 de euro pentru promovarea unui brand oradean de incaltaminte.

5. Horia Brenciu


Sursa foto: dragosasaftei.ro

Un alt artist care face bani buni de pe urma talentului sau este Horia Brenciu. Doar dupa concertele de la Romexpo de anul trecut, in conturile sale au intrat 500.000 de euro. Drept dovada ca ii merge bine stau casa sa din Baneasa, care valoreaza jumatate de milion de euro, dar si masinile de lux pe care le conduce.

Sursa foto: fxfoto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare