Vedete din Romania

#kate middleton #bogdan ionescu #nunti #printul william #victor slav #elena basescu #bianca dragusanu #nunti spectaculoase

Topul celor mai spectaculoase nunti din showbiz

Nuntile sunt un eveniment ce trebuie sa iasa din tipare atunci cand vine vorba despre vedete. Statul lor de persoana publica le impune ca momentele-cheie din viata lor sa uimeasca si sa fie cat mai spectaculoase, de aceea cele mai multe dintre celebritati cauta sa faca din nunta lor evenimente de amploare, de neuitat. Iata topul celor mai spectaculoase nunti din showbiz:


1. Nunta regala dintre Kate Middleton si printul William

De departe una dintre cele mai memorabile nunti, cu semnificatie istorica, a fost nunta regala dintre Kate Middleton si printul William. Cei doi s-au casatorit in anul 2011, iar evenimentul a fost asteptat cu mare nerabdare de intreaga lume. Nobletea, invitatii de seama si faptul ca protagonistii sunt personalitati cu greutate au starnit interesul publicului international.

Nunta celor doi a ramas cu siguranta in mintea tuturor, aceasta fiind pe larg dezbatuta de presa internationala chiar cu cateva luni inainte de a avea loc.


2. Nunta Elena Basescu si Bogdan Ionescu

Cum si noi aveam "printii nostri", din acest top nu trebuie sa lipseasca si nunta Elenei Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, care s-a casatorit anul trecut in septembrie cu Bogdan Ionescu, fiul unui cunoscut om de afaceri. Evenimentul a fost unul dintre cele mai mediatizate momente ale anului 2012, presa nescapand nici cel mai mic detaliu. La nunta Elenei Basescu au participat invitati cu renume, mai ales personalitati din lumea politica.


3. Nunta Biancai Dragasanu cu Victor Slav

Anul acesta nu este nici el sarac in astfel de evenimente spectaculoase.

Fosta asistenta TV Bianca Dragusanu si prezentatorul TV Victor Slav se vor casatori religios pe 29 septembrie. Evenimentul se anunta unul dintre cele mai importante ale acestui an, iar Bianca Dragusanu face orice ca acesta sa fie cat mai spectaculos. Mirii au inchiriat un restaurant de lux din Capitala si anunta ca nunta lor va fi una de basm, cu decoruri fine, precum nuferi, picturi cu foite de argint si cristale de Bohemia. Meniul ales va contine atat preparate traditionale, cat si mancaruri rafinate si exotice.



Sursa foto: businessmagazin.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare