Vedete din Romania

#avere Dragos Balteanu #tragedie Cristina Rus #vedete intern #showbiz #dragos balteanu #cristina rus

Tragedia Cristinei Rus! Cum poate ajunge artista din printesa o biata fata saraca

Luxul si bogatia au un pret si, mai devreme sau mai tarziu, oricine plateste pentru ele. De aceasta data, a venit randul Cristinei Rus. Frumoasa artista isi plange amar sotul, arestat pentru o frauda uriasa. Plange cu siguranta si dupa averea familiei, care este acum pusa sub sechestru.

90 de milioane de euro! La atat este estimata averea dobandita in ultimii ani de sotul Cristinei Rus, Dragos Balteanu. Blondina s-a casatorit cu omul de afaceri in 2009, iar de atunci traiesc intr-un lux cum putini isi pot imagina. Au impreuna doi copii, iar artista a renuntat la cariera sa muzicala. De altfel, averea uriasa a sotului i-a permis sa traiasca fara grija zilei de maine. Un penthouse in Pipera de jumatate de milion de euro si o colectie impresionanta de masini de lux sunt doar o mica parte din bogatia de care se bucurau cei doi.

Case, masini si terenuri, sub sechestru

Se bucurau, pentru ca toate bunurile, inclusiv actiunile pe care le aveau in diverse firme, terenurile si banii din conturi sunt acum la dispozitia anchetatorilor. Si asta intruct, potrivit procurorilor, averea familiei Rus-Balteanu nu a fost obtinuta chiar licit. Sotul artistei este arestat pentru urmatoarele 30 de zile, fiind acuzat ca face parte dintr-un grup care a creat statului un prejudiciu de 15 milioane de euro prin devalizarea unor societati de investitii financiare.

Asadar, frumoasa artista si copiii ei sunt acum exact in aceeasi situatie in care au ajuns, in urma cu mai bine de o luna, dupa ce si sotul ei a fost arestat pentru spalare de bani. Intr-o singura zi au ramas fara niciun ban.

"Conteaza doar linistea"

Sursa foto: ph-online.ro

Cristina Rus va fi nevoita sa gaseasca acum mijloace de supravietuire sau sa reinvete sa traiasca modest, asa cum facea pana sa se lanseze in muzica si sa se casatoreasca cu Dragos Balteanu. Potrivit libertatea.ro, de cand a intrat in anturajul oamenilor bogati, artista si-ar fi uitat prietenii "de rand", ceea ce s-ar putea sa o coste acum, cand va fi nevoita, probabil, sa le ceara ajutorul.

"Pentru noi conteaza doar linistea, iar eu ma comport ca o sotie de om care reuseste in viata. Fata de sotul meu, reactionez cu foarte multa iubire", le marturisea in urma cu cateva zile artista celor de la Click!, fara sa aiba habar de necazul in care avea sa intre. Iar de liniste nici nu mai poate fi vorba de acum!

CITESTE SI:

Cum se pregatesc vedetele pentru Sarbatori
Un actor celebru s-a logodit cu profa de yoga. Uite cu ce lectie a reusit sa-l cucereasca!
Drama teribila! O prezentatoare TV celebra, ucisa de sotul sau

Sursa foto: cinemagia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare