Vedete din Romania

#divort Elena Basescu #vedete intern #elena basescu #showbiz

Traian Basescu da din casa! Ce avere au de impartit Eba si Sida si de cand au aparut problemele in Paradis

Dupa anuntul divortului dintre Elena si Basescu si Bogdan Ionescu, Traian Basescu a fost singurul membru al familiei care a comentat divortul celor doi. Fostul presedinte marturiseste ca intotdeauna s-a inteles cu ginerii sai, dar este de parere ca fiica sa nici nu va trebui sa mai incerce sa isi salveze casnicia. In ceea ce priveste partajul, Traian Basescu sustine ca fiica sa si fostul ginere nu au nimic de impartit.

„Este un moment dificil, dar sa stiti ca cu ginerii m-am inteles foarte bine. Va asigur ca ambii parinti fac tot ce se poate pentru ca cei mici sa nu simta lipsa acestora Ambele perechi de bunici fac ce este mai bine pentru copii...

Copiii sunt acum la Elena, pentru ca in weekend vrea sa stea cu cei mici. in timpul saptamanii, copiii stau ba la noi, ba la familia Ionescu. Copiii stau la fel de mult si cu familia Ionescu (…) Nu sunt suparat pe niciunul dintre ei. Daca au constatat ca nu merge, asta-i viata (...) Ne-au consultat pe toti patru, am discutat si cu amandoi si cu fiecare in parte, noi patru, batranii, parintii lui Bogdan si noi am discutat cu fiecare dintre ei. (...) Cu ceva timp inainte, doua-trei luni inainte, au dat semnale si i-am sfatuit sa mai incerce, au zis ca nu merge. Nu merge, asta e (...) si nici nu cred ca ar trebui sa mai incerce. Daca au decis asa, pana la urma viata nu e reversibila. Au luat o decizie, sa mearga inainte, fiecare sa isi ia drumul, cu grija maxima pentru copii. De altfel, copiii, asa s-au inteles, asa e si legea, custodia este comuna, chiar daca stau la Elena, ca mama, avand in vedere ca sunt mici', a mai spus Traian Basescu in cadrul unei emisiuni televizate.

In privinta averii, Traian Basescu afirma ca fostii soti nu au nimic de impartit.

“Va pot spune ca singurul bun comun cumparat in timpul casatoriei este masina pe care o foloseste fiica mea. Iar banii de la nunta sunt departe de a mai fi cati spuneati voi, de 450.000 de euro. intre timp i-au cheltuit, a spus Traian Basescu. 

Fostul presedinte a mai mentionat ca “este o minciuna” faptul ca divortul a fost incheiat la biroul notarial al Ioanei Basescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare