Vedete din Romania

#mihai traistariu #studio de fite #navodari

Traistariu isi construieste studio de fite la malul marii

mihai traistariu a gasit o alta destinatie pentru terenul de la Novodari, pe care l-a cumparat in urma cu aproape doi ani.

Artistul nu mai vreau sa isi construiasca o vila acolo, ci un studio atat de performant incat sa poata satisface cele mai exigente gusturi, inclusiv pe cele ale faimoasei canterete americane Lady Gaga.

"Sunt 100% hotarat, o sa-mi fac casa in alta parte, iar acolo imi voi construi un studio de fite . Pentru ca este la mare, vreau sa aiba forma de melc sau de scoica. Poate sa vina si Lady Gaga sa inregistreze acolo. Pe langa studioul propriu- zis, vor mai fi 3-4 dormitoare, o bucatarie, un living, astfel incat vedeta sa se poata caza aici, sa se relaxeze, sa se plimbe pe plaja. O sa-i fac multa reclama si afara, astfel incat sa am mai multe propuneri. O sa stau la bloc si o sa vad eu unde o sa-mi fac casa pana la urma", a declarat Mihai Traistariu pentru ziarulnational.com.

Artistul a platit 82.000 de euro pentru terenul de la Navodari. Mihai Traistariu povestea in urma cu aproape un an ca isi doreste ca strada care duce catre terenul sau sa-i poarte numele: “Spre exemplu, in Bucuresti exista strada Gabriela Szabo si ar fi o onoare pentru navodareni ca una dintre strazi sa fie denumita Mihai Traistariu. Decat sa fie trecut un nume aiurea, as vrea ca in adresa din buletin sa fie trecuta strada Mihai Traistariu”.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare