Vedete din Romania

#fitness #sunt celebru scoate-ma de aici #vedete intern #luminita nicolescu #showbiz

Transformare incredibila. Cum arata in tinerete profa de sport a vedetelor

Luminita Nicolescu, "profa" de fitness de la emisiunea "Sunt celebru, scoate-ma de aici!", are 62 de ani, dar un trup dupa care aspira, probabil, si multe domnisoare. Daca acum, pe chipul sau varsta incepe sa isi spuna cuvantul, in tinerete, "profesoara vedetelor" era o femeie extrem de frumoasa.

De mai bine de trei saptamani, Luminita Nicolescu rezista fara probleme in jungla din Africa de Sud. Daca o parte dintre concurentii mai tineri care au luat parte la reality-show au clacat, profesoara de sport e antrenata bine si nu da semne ca ar vrea sa iasa din competitie. Sotul sau spune care e secretul femeii.


"Luminita a facut balet si karate, are chiar centura neagra. Este o femeie care adora sa faca sport si este extrem de maleabila. Face spagatul perfect si podul din picioare. Este o femeie activa si nu sta locului mai deloc. Impreuna am facut tot felul de drumetii prin munti, din acelea grele, nu plimbari cu rucsacul in spate. Sportul si stilul de viata sanatos o ajuta sa se mentina in forma", a declarat Catalin Petru Nicolescu, pentru cancan.ro.


El a fost si cel care le-a oferit jurnalistilor o fotografie realizata in urma cu mai bine de 40 de ani, mai exact in 1973, atunci cand s-au casatorit. E lesne de observat ca, la 21 de ani, Luminita Nicolescu era o femeie foarte frumoasa.

Luminitei Nicolescu ii datoreaza formele de invidiat multe vedete de la noi, printre care Andreea Raicu si Valentina Pelinel.

Sursa foto: viva.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare