Vedete din Romania

# alina dinca slaba #alina dinca #vocea romaniei

Transformarea spectaculoasa a finalistei de la "Vocea Romaniei". A slabit 50 de kilograme!

Alina Dinca, una dintre finalistele de la "Vocea Romaniei", a socat pe toata lumea. Tanara a avut o ambitie de fier si a dat jos 50 de kilograme. 

Este de nerecunoscut, insa spune ca nu mai putea continua asa, pentru ca se simtea marginalizata din cauza greutatii sale.

’’Pentru că eram grasă eram marginalizată. Lumea nu îmi dădea credibilitate. Îmi spuneau că trebuie să fac ceva să slăbesc cât mai repede. Mă simţeam inutilă’’, ne-a mărturisit.

Satul sa tot fie criticata, Alina a decis sa isi faca o operatie de micsorare a stomacului. 

"Am zis că trebuie să fac o schimbare. După ce mi-am tăiat stomacul o lună de zile mâncam doar pasat. Nu aveam voie să mânânc nimic solid. Mai mult ciuguleam decât să mănânc. Mai luam o lingură de supă, mai mâncam puţin piure. Abia după patru săptâmâni am început să mânânc normal’’, şi-a adus aminte Alina, pentru revista Spy.

Acum, Alina nu numai ca atrage toate privirile, insa barbatii au ajuns sa o admire din ce in ce mai tare! 

Am pornit de la 110 kg în anul 2015, purtam XXL, iar acum am 60 de kg şi pot încăpea în măsura S. Mă complimentează toată lumea şi mă simt foarte bine în pielea mea’’, a completat Alina. Iar dacă vă imaginaţi că, pentru a se menţine la 60 de kg, ţine vreun regim strict, ei bine lucrurile nu stau nici pe departe aşa. Mânâncă ce doreşte la orice oră doreşte. ’’Şi să vreau să mănânc mult, dar nu pot. După operaţie iau câteva înghiţituri şi gata. Cumpără iubitul meu o shaorma şi mai mult de 4 guri eu nu iau. Atât pot să mănânc eu. Nici vorbă să ţin vreun regim pentru că nu am nevoie’’, ne-a mărturisit. Odată cu pierderea celor 50 de kg, pielea şi sânii au avut cel mai mult de suferit, aşa că a decis să facă ceva în privinţa aceasta. ’’Am fost la doctor şi mi-am pus silicoane. Nu au fost o fiţă, ci un must. Mă uitam în oglindă şi vedeam cum sânii mei nu mai erau cei de altădată. Îţi dai seama după ce am slăbit atât cum arătam. Avem mare nevoie de o intervenţie’’, a declarat Alina pentru Spy.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare