Vedete din Romania

#trucuri vedete slabit #corina bud #corina caragea #anca turcasiu #vedete extern #vedete intern #showbiz

Trucuri de la vedete ca sa slabesti dupa Sarbatori

Mesele imbelsugate de sarbatori nu sunt o problema doar pentru oamenii de rand, ci si pentru vedetele mereu preocupate de modul in care arata. Excesul de carbohidrati, grasimi saturate si zahar isi face simtite efectele la cateva zile dupa Anul Nou. Ce fac celebritatile pentru a scapa de kilogramele in plus acumulate in ultimele zile din decembrie, descopera mai jos!

Cu cat iei mai repede masuri impotriva excesului ponderal capatat de sarbatori, cu atat mai usor iti vei reveni in forma. Foloseste-te de trucurile de slabit ale vedetelor si recapata-ti silueta si starea de spirit pozitiva!

Corina Bud

Mereu zvelta si energica, cu un trup de adolescenta, Corina Bud pare ca asa a fost lasata sa fie de la natura: trasa prin inel. In realitate insa, cantareata are grija mereu sa compenseze un ospat bogat cu miscare pe masura excesului alimentar. Dupa sarbatori, artista scapa de kilogramele nepoftite prin kangoo jumps si plimbari cu bicicleta prin padure (daca vremea ii permite acest lucru).

De altfel, Corina crede ca sportul este mult mai important pentru mentinerea unui tonus fizic ridicat decat alimentatia. Prin miscare, cantareata reuseste sa isi mentina aceeasi greutate de cand se stie: 49 de kilograme.

Anca Turcasiu

Cu o imagine mereu impecabila, Anca Turcasiu starneste invidia tuturor femeilor la fiecare aparitie, indiferent de varsta. Insa look-ul vedetei cu mult efort este intretinut, dupa cum ea insasi marturiseste.

Anca are grija sa manance la ore fixe si isi controleaza cu mare atentie portiile. Dupa sarbatori, de obicei reduce din numarul zilnic de calorii si incearca sa faca mai multa miscare, pentru a compensa micile excese. Un alt secret al cantaretei este regimul vegetarian pe care il urmeaza de ani buni.

Corina Caragea

Desi nu pare sa fi avut vreodata probleme cu silueta, Corina Caragea are si momente cand se ingrasa putin, asa cum se intampla de sarbatori. Solutia utilizata de prezentatoarea TV este renuntarea la paine si dulciuri pentru cateva zile.

Jessica Simpson

Confruntandu-se cu numeroase oscilatii de greutate, Jessica Simpson a devenit experta controlului propriei greutati. Sfatul ei pentru slabit eficient si rapid dupa sarbatori este efectuarea zilnica a 8.000-10.000 de pasi, numarati!

Beyonce

Beyonce crede cu tarie ca abstinenta de la alimentele nesanatoase este cea mai sigura cale catre o talie mai subtire. Artista iti recomanda sa consumi multe legume si sa renunti la carnea grasa, dulciuri, paine si alcool.

Sursa foto: enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare