Vedete din Romania

#trucuri Kate Middleton #Kate Midddleton #vedete extern #showbiz #trucuri cosmetice

Trucurile la care a apelat Kate ca sa arate perfect la 12 ore dupa nastere!

In ciuda tuturor speculatiilor, Kate Middleton a avut secretele sale pentru imaginea ireprosabila pe care a afisat-o la putin dupa nastere. Ea a reusit sa arate perfect la iesirea din maternitatea, deoarece a fost inconjurata de o armata de stilisti.

Ducesa de Cambridge are tot timpul langa ea o coafeza. Amanda Cook Tucker, in varsta de 51 de ani, este cea care se ocupa ca parul lui Kate sa arate perfect in orice imprejurare. Ea a fost cea care a avut grija ca parul Ducesei sa arate fara cusur chiar si la cateva ore de la nasterea micutei printese. Pentru a-i aranja parul, Amanda a folosit un ser special pentru stralucire si fixativ pentru a tine in ordine buclele naturale. Amanda este freelancer, insa calatoreste alaturi de Kate Middleton oriunde aceasta are nevoie, iar pentru serviciile sale aceasta cere 300 de lire, plus alte costuri pentru deplasare.

Pentru vopsirea parului, Ducesa de Cambridge are un alt stilist. Acesta se numeste Neville Tucker si este fostul sot al Amandei. Astfel, la fiecare opt saptamani, Neville vine la Curtea regala pentru o vopsi pe Ducesa.

In ceea ce priveste machiajul, Kate Middleton a optat intotdeauna pentru un machiaj simplu, cat mai natural: sprancene negre, ochii conturati usor cu umbre si putin blush in obraji. Produsele pe care le foloseste Kate pentru machiaj nu sunt unele costisitoare, ci de la o firma accesibila. Pentru o crema de fata, Kate plateste in jur de 28 de lire, iar pentru un corector - 23 de lire. De asemenea, pentru fata, Kate Middleton foloseste o crema speciala, cu venin de albine, care costa in jur de 55 de lire.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului