Vedete din Romania

#cerere #sms #andreea raicu #tudor chirila

Tudor Chirila a cerut-o de nevasta pe Andreea Raicu prin sms

Andreea Raicu a fost ceruta de nevasta prin sms. Fostul ei iubit, Tudor Chirila , i-a trimis vedetei, de ziua ei un mesaj text in care ii spunea ca vrea sa ii fie alaturi pentru totdeauna, insa nu a primit nici un raspuns.

La petrecerea pe care Andreea Raicu a organizat-o de ziua ei, nu l-a invitat si pe fostul iubit , Tudor Chirila. Se pare insa ca acesta a vrut sa ii fie alaturi vedetei si a asteptat-o in fata clubului unde aceasta se afla, in masina. La miezul noptii el i-a trimis un mesaj pe telefon in care ii spunea “Vrei sa fii a mea pentru totdeauna? Te casatoresti cu mine?”, dupa cum relateaza Libertatea.

Vedeta Prima TV nu a raspuns insa acestui mesaj, astfel ca Tudor s-a vazut nevoit sa plece singur spre casa. El a luat mai apoi calea litoralului romanesc, unde a fost fotografiat de paparazzi in compania unei sticle de vin.

Andreea Raicu si Tudor Chirila au avut o relatie destul de tumultoasa, care a durat aproximativ doi ani si s-a incheiat prin confirmari ale despartirii date pe blogurile personale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare