Vedete din Romania

#antrenament #film #actor #tudor chirila #antitero

Tudor Chirila, conducatorul unei bande de infractori la Atena

Tudor Chirila a ajuns sa conduca o banda periculoasa de infractori la Atena, din fericire doar in cadrul scenariului unui film in care interpreteaza acest rol important. Cantaretul in varsta de 39 de ani vrea sa se lanseze si in domeniul actoriei, motiv pentru care a inceput deja o colaborare cu un regizor grec.

Intr-un interviu acordat postului de televiziune Digi 24, Tudor Chirila a povestit despre provocarile rolului extrem de dificil pe care il joaca in filmul de actiune. Artistul a fost nevoit chiar sa participe la antrenamente dure, cu un antrenor care pregateste echipe antitero israeliene. Loviturile nu au lipsit din cadrul desfasurarilor de forte, rolul de nelegiuit al lui Chirila fiind o piatra grea de incercare pentru acesta.

Numele filmului si distributia raman un mister pe care Tudor nu vrea sa il dezvaluie inca, insa a impartasit presei faptul ca este si consultatul muzical al echipei de productie:

"A fost interesant ca n-au vrut manele. Au vrut muzica lautareasca adevarata. Le-a placut foarte mult Dona Siminica cu Faramita Lambru", a declarat Tudor Chirila pentru emisiunea "Ca-n filme".

Artistul a lansat si o carte, "Exercitii de echilibru", la sfarsitul lunii noiembrie 2012, semn ca muzica nu mai este, in prezent, o prioritate pentru solistul trupei Vama.

Sura foto:imdb.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului