Vedete din Romania

#tudor chirila operatie #Tudor Chirila bolnav #vedete intern #showbiz #tudor chirila

Tudor Chirila, decizie radicala. Iata unde se opereaza la gat!

Tudor Chirila are probleme grave de sanatate. Artistul a descoperit ca are un hematon in gat si trebuie sa se opereze urgent. 

In cursul zilei de vineri, artistul a scris pe pagina sa de Facebook ca a decis insa sa amane operatia.  

"Am amanat mai multe concerte in ultima perioada pentru ca mi s-a recomandat repaos vocal total si multa odihna. Am facut mai multe investigatii medicale pentru ca asa mi se pare normal, sa fiu informat cu privire la starea mea de sanatate si nu sa ma tratez dupa articole de pe net" , a scris Tudor Chirila. 

La scurt timp a venit si completarea:

"O ultima clarificare. Din dorinta mea si la sugestia medicilor romani am ales sa cer o opinie medicala si din strainatate (Belgia, nu Viena cum s-a scris prin tabloide fara sa se verifice). Vreau sa va spun ca medicii romani sunt excelenti profesionisti si as vrea sa le multumesc public doamnelor Dana Safta (Elias), Elena Cristescu (Clinica Prof Dr. Hociota), Silvia Samoila,  Corina Mella, Tania Florea." 

In urma cu doua saptamani, cantaretul anunta pe pagina sa de Facebook ca din cauza problemelor de sanatate este nevoit sa isi anuleze toate spectacolele si concertele.

"E o perioada grea, a trebuit sa suspend mai multe spectacole si concerte. Conducerea Teatrului de Comedie unde sunt angajat cu carte de munca a sunat repede la managerul meu. Si managerul meu si-a facut datoria si m-a pus la curent cu discutia. Teatrul mi-a cerut concediu medical, nicio problema voi pune la dispozitie concediul. Apoi Teatrul si-a manifestat indignarea ca nu comunica direct cu mine. Managerul meu a raspuns ca nu am cum sa comunic pentru ca tac. Teatrul s-a aratat iritat ca trebuie sa suspende spectacole si publicul nu merita asta. Managerul meu a fost de acord ca e o situatie delicata dar i-a comunicat Teatrului ca nici mie nu mi-e usor si nu sunt foarte bucuros. Apoi discutia s-a incheiat. Acum va intreb: Credeti ca cineva din conducerea teatrului mi-a trimis vreun mail (pur act de politete) cu urari de sanatate sau incurajari? Acum va raspund: nimeni din conducerea teatrului nu mi-a trimis niciun mail cu urari de sanatate sau incurajari", a marturisit artistul. 

CITESTE SI: 

Oana Roman, devastata! 

Cum arata astazi actorul care l-a interpretat pe “Iisus din Nazareth”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare