Vedete din Romania

#slabit #adriana bahmuteanu #dieta

Uau, ce-a slabit Bahmu!

Adriana Bahmuteanu a slabit 20 de kilograme si vrea sa mai dea jos inca zece pentru a ajunge la greutatea ideala de 57 de kilograme.

Vedeta emisiunii TV "La sueta cu Bahmu" de pe Kanal D a reusit sa ajunga, in numai trei luni, de la 87 de kilograme la 67. Adriana a povestit pentru ziarul Libertatea ca si-a schimbat total stilul de viata pentru a scapa de surplusul de kilograme.

Totul a inceput pe vremea cand era internata intr-un spital din Germania si citea o carte despre dieta montignac sau dieta disociata cum i se mai spune, bazata pe principiul neasocierii, la aceeasi masa, a glucidelor cu lipide sau proteine.

Regimul Montignac interzice alimentele cu indice glicemic crescut, adica zahar si produse zaharoase, painea alba, orezul, cartofii, pastele si fructele dulci. Pentru a lua raportul necesar de lipide, este de preferat consumul produselor mononesaturate (ulei de masline de exemplu) sau polinesaturate (fructe de mare, pruduse din peste cu omega 3).

"Dupa ce am citit aceasta carte, " Dieta Montignac ", mi-am dat seama ca mananc o gramada de alimente care nu sunt sanatoase pentru organism. Asa ca am renuntat la ele. Acum, alimentatia mea zilnica e alcatuita din doi morcovi cruzi, un ardei, pui la gratar, o salata cu ulei de masline, oua fierte, o supa. Mananc maximum doua felii de paine neagra, cafeaua o indulcesc cu miere, iar de baut, beau apa plata. Nu mai mananc prajituri, paine alba, cartofi, porumb, nu mai b eau bere. Insa daca mi-e pofta de ceva, nu ma abtin, ca e mai rau. De exemplu, zilele trecute am poftit la slanina cu ceapa, asa ca am mancat, dar foarte putin", a povestit Bahmu pentru Libertatea.

Bahmu mananca numai painea lui Gheorg

Doamna Prigoana nu consuma paine din comert, preferand-o pe cea facuta de Gheorg, bucatarul din emisiunea "La sueta cu Bahmu". Simpaticul bucatar prepara o paine neagra, hipoglicemica, din cinci feluri de faina.

"Trebuie sa luati cel putin trei mese pe zi - un mic dejun consistent, un pranz normal si o cina usoara -, plus vreo doua gustari. Fructele consumati-le cu cel putin o ora inainte sau dupa masa, iar de zahar, dulciuri, paine, paste, orez, cartofi nu va apropiati! Nici de alcool! Daca beti cafea, treceti pe una fara cofeina. Si, orice ar fi, nu va infometati! Super la regimul acesta e faptul ca nu exista meniuri prestabilite. Alimentele permise pot fi combinate in modul in care doreste fiecare, pastrandu-se recomandarea de a nu asocia, la aceeasi masa, glucide cu lipide sau cu proteine animale ", le recomanda Adriana celor care vor sa slabeasca sanatos.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului