Vedete din Romania

#luminita becali #sotie gigi becali #cumparaturi

Uimitor! Cum a fost surprinsa sotia lui Gigi Becali la cumparaturi. Lectie pe care a dat-o multor romani

Sotia celebrului om de afaceri Gigi Becali este de o modestie rara. Aceasta nu a dorit niciodata sa apara in public si nici sa castige notorietate sau sa atraga atentia presei in vreun fel. A preferat discretia.

 

Recent, Luminita Becali a fost surprinsa la cumparaturi, iar lectia pe care a oferit-o ar trebui invatata de multi romani. Nu a dat iama in magazinele de lux, ci a preferat sa se plimbe pe la reduceri, chiar la mallurile din Romania. Desi ar putea sa se imbrace de la cele mai luxoase case de moda, Luminica Becali prefera sa fie modesta si sa nu arunce cu banii la tinute de lux. La un moment dat, afaceristul din Pipera chiar i-a reprosat ca nu isi cumpara haine dintre cele mai scumpe.

Un apropiat al familiei a povestit mai de mult ca Luminita nu ar fi cumparat o haina de piele, desi ii placea enorm, pentru ca se temea ca sotul ei o sa ii reproseze ca nu este de la un brand de lux.

”Un episod m-a impresionat si nu are legatura cu fotbalul. Gigi mi-a transmis ca imi da doi bodyguarzi sa ma duc cu doamna sa faca niste cumparaturi. In fata mea a scos o tufla cu 30.000 de euro si i-a dat sotiei. Doamna a refuzat, spunand ca-i ajung 5, 6 mii. „Lasa, sa ai la tine” si Gigi i-a intins 15 mii. Si sa vezi cat de modesta este femeia asta!

Am fost la toate marcile posibile, cartierul Serrano este locul cu cele mai scumpe firme de moda din lume. A cumparat mici chestii si, la un moment dat, am intrat intr-un magazin oarecare, la Il Corte Ingles, unde a vazut pe un meanechin o haina de piele culoarea coniac. S-a uitat la pret, 800 de euro. „Cred ca asta nu e de piele”. Mi-am dat cu parerea spunand ca e de piele, insa nu e de firma, iar dupa ce a probat, si-i venea turnat, a zis ca ii este frica sa o cumpere, ca daca vede Gigi ca nu e de firma, o s-o certe.

Eu aveam un prieten la Galeria Preciadas, unde se gasea magazinul si stiam ca exista o croitorie pentru magazine. L-am sunat si l-am rugat daca poate sa schimbe captuseala si o emblema. Am dat haina acolo, cat ne-am mai plimbat prin magazine, intr-o ora au terminat. Haina de 800 de euro devenise Gucci.”, a povestit Florin Nedelcu pentru Playsport.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului