Vedete din Romania

#Principele Nicolae exclus #principele Nicolae #vedete intern #. regele mihai #showbiz #casa regala a romaniei

Uite principele, nu e principele. Nicolae, exclus de Regele Mihai din linia de succesiune!

 

Incepand cu data de 1 august 2015. Eegele Mihai i-a retras nepotului sau, Principele Nicoale, titlurile de Principe si Alteta. Anuntul a fost facut de biroul de presa al Regelui Mihai I de Romania.

 

“In ziua de 1 august 2015, Majestatea Sa Regele Mihai a semnat un document prin care a retras nepotului sau Nicolae, fiul Principesei Elena, titlul de Principe al Romaniei si calificativul de Alteta Regala. De asemenea, Regele a exclus pe Nicolae din Linia de Succesiune la Coroana Romaniei. Aceste hotarari au intrat in vigoare in aceeasi zi", se arata intr-un comunicat.
"In calitate de sef al Casei si Familiei Regale ale Romaniei, Regele Mihai a luat deciziile de mai sus cu gandul la Romania timpurilor care vor veni dupa incheierea domniei si vietii fiicei sale, Margareta, Custodele Coroanei.
Majestatea Sa a afirmat ca Familia Regala si societatea romaneasca din acele vremuri vor avea nevoie de o carmuire sub semnul modestiei, bine cumpanita, cu principii morale, respect si mereu cu gandul la ceilalti. Pastrand aceeasi afectiune nepotului sau, Regele Mihai nadajduieste ca Nicolae va gasi, in anii viitori, un fel potrivit de a-si servi idealurile si de a folosi calitatile cu care Dumnezeu l-a inzestrat. Alteta Sa Regala Principesa Elena, mama lui Nicolae, a primit instiintarea acestei decizii, printr-o scrisoare personala trimisa de Majestatea Sa Regele".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului