Vedete din Romania

#mesaj Marioara Zavoranu #marioara zavoranu a murit #marioara zavoranu #oana zavoranu #deces

Ultimul mesaj al Marioarei Zavoranu pentru Oana inainte sa moara

E de notorietate relatia tensionata pe care Oana Zavoranu a avut-o cu mama sa. Averea a fost cea care a starnit de-alungul anilor dispute aprinse, multe dintre ele chia in fata camerelor de luat vederi. Chiar si pe patul de moarte, Marioara Zavoranu a sperat ca se va impaca intr-un final cu fiica sa.

"De la ea in mod special am nevoie de iubire. Am nevoie sa ma ia in brate si sa ma tina la piept, asa. E tragic. Eu sunt cu un picior, poate cu amandoua in groapa, ca nu stiu daca pot sa fac transplantul, daca rezista organismul. M-ar umfla plansul. Si mi-as dori din suflet sa ma iubeasca. Nu cer altceva decat un pic si nu numai de la ea, de la oricine, un pic de dragoste. Nu iti dai seama ce inseamna sa ai nevoie de dragoste. Am iertat-o. De acum, sa o ierte Dumnezeu, ca eu am iertat-o de mult. Eu am iertat-o de cand s-a nascut. A fost un copil foarte dorit si de mine, si de taica-su. Dar a fost prea alintata, i-am dat prea mult. E foarte orgolioasa.

Nu o sa fie alaturi de mine in clipe grele, niciodata nu a fost. Daca as muri, probabil ca ar veni. Si s-a terminat, s-a inchis. Ce mai am de pierdut sau de castigat? Asta a fost viata, asa a fost menirea, e trist, e foarte trist, pentru ca vad parinti multi care sunt asa loviti de copii si nu inteleg de ce, ce au facut acei parinti si eu nu am facut? Eu cred ca am facut tot ce ar trebui facut ca sa iti arati dragostea pentru copil. Sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa, ca e Pastele, imi pare rau ca nu facem Pastele asa cum faceam amandoua si sa o vad", a declarat, potrivit Libertatea, Marioara Zavoranu cu doar cateva zile inainte sa moara.

Nici cu fostul sau ginere nu a avut o relatie prea buna Marioara Zavoranu. Contactat de jurnalistii de la libertatea.ro, Pepe a avut o reactie cel putin ciudata vizavi de decesul mamei fostei sale sotii: „Ma deranjati acum pentru ca eu am treaba cu copilul meu”.

Sursa foto: livearad.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului