Vedete din Romania

#daniel radcliffe #droguri daniel radcliffe #harry potter droguri

Un alt copil-minune de la Hollywood, distrus de droguri

Actorul Daniel Radcliffe, in varsta de 24 de ani, care a devenit celebru pentru rolul lui Harry Potter, are mari probleme cu drogurile. Prietenii sai au declarat ca sunt extrem de ingrijorati din cauza starii sale de sanatate, dar si a numeroaselor scapari ale acestuia in ceea ce priveste alcoolul si drogurile.

Prietenii lui Daniel au marturisit ca idolul a milioane de copii din intreaga lume nu mai poate face fata acestor vicii si ca ei incearca sa il ajute pentru ca acesta sa nu ajunga precum actorul Macaulay Culkin, din seria "Singur acasa", caruia drogurile i-au distrus viata.

De asemenea, potrivit unor surse apropiate lui Daniel Radcliffe, acesta duce o viata dezordonata, participa la numeroase petreceri epuizante, unde consuma foarte mult alcool, dar si droguri. La ultima iesire de acest gen, Daniel s-a dat cu capul de pereti si de toti oamenii din jurul lor, deoarece ajunsese intr-o stare avansata de ebrietate si consumase, totodata, si droguri, conform declaratiilor unui prieten.

Sursa foto: fanpop.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului