Vedete din Romania

#Serban Copot tata #copii Serban Copot #vedete intern #serban copot #showbiz

Un artist indragit a devenit astazi din nou din tatic!

Serban Copot si-a cunoscut astazi cel de-al doilea copil! Sotia sa, Roxana, a nascut vineri (18 martie) un baietel perfect sanatos, care a cantarit 3,2 kg la nastere si a avut o lungime de 51 de cm.

"Nu va pot descrie bucuria din sufletul meu, dar îmi doresc sa aveti si voi parte de ea! Bine ai venit pe lume puiul meu! Mami, te iubesc la infinit!", a scris Serban pe pagina sa de Facebook. 

Serban si Roxana s-au cunoscut in urma cu mai bine de zece ani, iar, anul trecut, dupa un deceniu de relatie, s-au casatorit civil. Cei doi mai un baietel, Tedi, in varsta de 4 ani.

Serban este un familist convins, iar dragostea pentru copiii sai il inspira sa creeze proiecte pentru cei mici. Artistul a lansat carti si albume muzicale pentru copii, a dublat personaje de desene animate si comunica in prezent cu fanii prin intermediul blogului sau, unde deseori posteaza informatii si pareri despre cresterea sanatoasa a copiilor.  

Serban Copot va prezenta, in aceasta primavara, noul talent-show de la Antena 1, iUmor, alaturi de Andrei Stefanescu, in juriul concursului aflandu-se Delia, Mihai Bendeac si Cheloo.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului