Vedete din Romania

#Billion Star Hotel #vedete intern #vocea romaniei #showbiz #Vizi Imre

Un fost concurent de la „Vocea Romaniei”, succes la Hollywood!

 Vizi Imre, finalist al show-ului "Vocea Romaniei", a compus coloana sonora a filmului “Billion Star Hotel”, pentru care a fost “rasplatit” cu 12 premii si 33 de nominalizari.

Vizi Imre a fost prima alegerea a regizorului Alecs Nastoiu si a producatorului Ovidiu Vasu, tinand cont ca a copilarit in judetul Mures, locul in care s-a filmat si produs pelicula ce urmeaza sa intre pe marile ecrane din 19 februarie! Alegerea a fost una inspirata!

Pelicula a castigat 12 premii in cadrul a 7 festivaluri, printre care premiul de “Cel mai bun film strain” la US Hollywood International Film Festival, “Best sound design” la Los Angeles Film Festival Awards, dar si Best Music la EuroFilm Festival din Spania, plus alte 33 de nominalizari.

“Imi amintesc ca Alecs a venit cu propunerea, ca inainte de a ne apuca de treaba, sa ascultam alta muzica de film, dar pana la urma am cazut amandoi de acord ca mai bine luam totul de la zero, inspirandu-ne direct din starile personajelor si din secventele din pelicula. A fost o placere sa colaboram si sa facem echipa. Ma bucur ca filmul a fost atat de bine primit la festivalurile de specialitate, fiind premiat pentru mai multe categorii, inclusiv pentru soundtrack”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului