Vedete din Romania

#vedete extern #film #Dana Nicolaescu #film Maria Tanase

Vaduva lui Sergiu Nicolaescu scoate un film despre Maria Tanase

Dana Nicolaescu, sotia regizorului Sergiu Nicolaescu, decedat in urma cu un an, duce mai departe munca maestrului. Ea va lansa un film despre cantareata Maria Tanase, pe scenariul scris de regretatul regizor, anunta libertatea.ro.

Practic, aceasta a fost si ultima dorinta a lui Sergiu Nicolaescu. El scrisese scenariul filmului despre viata Mariei Tanase, insa nu a mai apucat sa il puna in scena.

Vaduva lui Sergiu Nicolaescu este cea care a preluat firma de productie a regizorului si are pe mana toate scenariile ramase de la fostul sot. Sediul societatii este chiar in vila din strada Zambaccian in care cei doi au locuit.

In acelasi imobil locuieste si sora regizorului, Iolanda Nicolaescu. Cele doua se judeca inca de la moartea maestrului, in ianuarie 2013, pentru averea ramasa de pe urma acestuia - asta desi, potrivit testamentului regizorului, toate bunurile, mai exact trei apartamente, o casa in statiunea 2 Mai si 400.000 de lei, inclusiv drepturile de autor, i-au ramas sotiei, Dana Nicolaescu.

CITESTE SI:

Pro TV n-are bani sa-si plateasca castigatorii de la "Vocea Romaniei"

Pacaleli 1 Aprilie: cum sa faci farse reusite pentru fiecare zodie

Sursa foto: exprespress.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului