Vedete din Romania

#valentina pelinel #cadou #zi de nastere #tort #diamant

Valentina Pelinel a primit un tort in forma de diamant

Valentina Pelinel a implinit 30 de ani pe 8 decembrie, sotia deputatului Cristiam Boureanu avand parte de o petrecere pe cinste intr-un restaurant bucurestean.

Cristian Boureanu  a fost cel care s-a ocupat de organizarea petrecerii si totodata cel care i-a oferit cadou : un tort de martipan in forma de diamant.

“Tortul alb a avut forma de diamant, de foarte multe carate. Stiu ca in inima lui ma iubeste atat de tare, incat mi-ar oferi un diamant la fel de mare ca tortul, daca ar exista”, a declarat Valentina Pelinel pentru ziarul National.

La petrecerea Valentinei au participat peste 100 de persoane, printre oaspeti numarandu-se Elena Udrea si Elena Basescu.

“A fost o petrecere frumoasa, mi-au fost alaturi peste 100 de persoane. Am fost rasfatata cu daruri, de la flori si carti, la parfumuri si haine. Cand eram mica, 30 de ani imi pareau o varsta la care omul e considerat batran. Acum, la 30 de ani, ma simt mai tanara si mai sigura pe mine ca oricand”, a marturisit Valentina.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare