Vedete din Romania

#cristi borcea #valentina pelinel

Valentina Pelinel, indragostita nebuneste de sotul sau! Ce declaratie de dragoste i-a facut

Cristi Borcea si-a sarbatorit pe 17 ianuarie ziua de nastere. Omul de afaceri a implinit 51 de ani, iar cu aceasta ocazie sotia sa, Valentina, i-a facut o declaratie de dragoste foarte siropoasa.


“Azi este despre El, bărbatul care mă împlinește ca femeie și ca om, tatăl copiilor noștri minunați și partenerul meu de viață. Te iubesc. La mulți ani, iubirea mea!”, a postat Pelinel. Apoi a mărturisit că surpriza pentru aniversarea lui Borcea a fost tortul cu supereroi ales de fiul lor, Milan, pentru tatăl său. “Milan și-a dorit pentru tati un tort cu eroi”, a mai adăugat fostul super model.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au fost deja la munte cu cei trei copii ai lor, s-au pozat îmbrățișați si par foarte fericiti. Valentina Pelinel nu ratează niciun moment în care își arată dragostea și recunoștința față de fostul finanțator al echipei Dinamo. Chiar și de Ziua Internațională a cuvântului Mulțumesc, în urmă cu 6 zile, Valentina un mesaj de dragoste pentru sotul sau: “Mulțumesc pentru că m-ai împlinit ca om și ca femeie, pentru că îmi ești alături în fiecare zi și pentru că am creat împreună o familie frumoasă”. Nici Cristi Borcea nu se lasă mai prejos, fiind mereu afectuos cu Pelinel și intrându-le în voie copiilor săi, ba chiar costumându-se în supereroi atunci când se joacă cu fiul lor, Milan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare