Vedete din Romania

#valentina pelinel insarcinata #sarcina valentina pelinel #valentina pelinel #sarcina

Valentina Pelinel, insarcinata cu cel de-al doilea copil

Valentina Pelinel si Cristi Borcea sunt mai fericiti ca niciodata. De cand fostul dinamovist a fost eliberat din inchisoare cei doi sunt de nedespartit. Cuplul radiaza de fericire, iar motivul nu ar fi doar faptul ca se pot bucura de compania celuilalt ci ca asteapta cel de-al doilea copil.

 

Zvonurile au inceput deja sa apara si, in plus, in ultimele fotografii din vacantele pe care cei doi le petrec impreuna, Valentina pare ca ar avea deja burtica. Fotografiile au fost postate chiar de Valentina pe contul personal de Facebook.

Idila dintre cei doi a inceput in urma cu aproximativ cinci ani, si au trait o poveste de dragoste ca-n filme. Valentina a ramas insarcinata cu primul ei copil in timp ce paretnerul sau se afla in spatele gratiilor. si tot in penitenciar, fostul boss dinamovist divorta de a doua sotie pentru a fi liber pentru cea care i-a daruit un baietel.

Mai mult persoane din jurul cuplului au lansat zvonul ca Valentina Pelinel ar fi din nou insarcinata si ca nunta ar urma sa vina la pachet cu… botezul, scrie libertatea.ro. In plus, Valentina poarta un nou inel de logodna, cu un diamant superb. Acesta este doar unul dintre zecile cadouri primite in ultima perioada de la viitorul ei sot.

Pe langa Milan, baietelul sau din relatia cu Valentina, Borcea mai are trei copii din prima casatorie (cu Mihaela), doi din a doua casatorie (cu Alina Vidican) si o fiica dintr-o relatie neoficiala, careia ii plateste insa pensie alimentara.

 

Surse foto: facebook.com/ValentinaPelinel

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului