Vedete din Romania

#Cristian Borcea # alina vidican #valentina pelinel

Valentina Pelinel, lovitura dura pentru Cristian Borcea. Decizia care schimba totul!

Valentina Pelinel s-a razgandit in privinta relatiei cu Cristian Borcea. Se pare ca aceasta nu vrea sa mai aiba nicio legatura cu omul de afaceri si isi doreste sa plece cat mai repede in America. 

Se pare ca aceasta decizie a venit dupa ce omul de afaceri le-ar fi propus Alinei, cat si Valentinei sa accepte situatia. Cum niciuna dintre ele nu vrea sa accepte propunerea lui Borcea, Valentina a decis ca e cel mai bine sa isi vada de viata ei si sa isi creasca copilul peste Ocean. 

Deocamdata, Valentina nu a adus lamuriri cu privire la tatal copilului ei, desi se speculeaza ca fostul sef de la Dinamo este responsabil de acest fapt. ”Valentina nu cerseste iubire, nu vrea scandal, vrea liniste. Va naste in Romania, cel mai probabil, ea s-a gandit la toate. Pentru ca nu poate zbura cu cel mic dupa ce il va aduce pe lume, ea s-a gandit ca dupa primele luni de viata va pleca in Romania. In America va fi mult mai bine, plus ca este obisnuita cu viata din strainatate. Are prieteni acolo, are sustinere, tot ce are nevoie. Va veni in tara rar si fara sa spuna cuiva.”, sustin surse din anturajul vedetei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare