Vedete din Romania

#Valentina Pelinel datorii #Valentina Pelinel ANAF #vedete intern #valentina pelinel #showbiz

Valentina Pelinel, pe “lista rusinii”, alaturi de fostul sot

Valentina Pelinel si fostul sot, Cristian Boureanu, mai au ceva in comun, desi au divortat in urma cu 2 ani, iar drumurile lor in viata au luat cu totul alta intorsatura.

Pe lista rusinii, publicata de ANAF, in dreptul Valentinei apare suma de 14.071 lei. Fix cu aceeasi datorie este inregistrat si fostul ei sot, Cristian Alexandru Boureanu (43 de ani), semn ca cei doi au de tras de pe urma unui bun pe care l-au detinut in comun.

Contactata de Click!, Valentina Pelinel a spus ca ea nu este datoare cu nimic la stat si ca, mai mult ca sigur, suma restanta are legatura cu terenurile detinute de fostul sot. in schimb, si Cristian Boureanu s-a dezis de aceasta restanta. “Nu am avut si nici nu am vreo datorie la stat. Din pacate, apar pe aceasta lista atat eu, cat si fratele meu, din cauza ca unele banci, care ne-a executat terenurile inca de acum doi ani, nu s-au dus sa le inscrie pe numele lor. Bancile sunt obligate de lege sa achite si aceste restante. Daca nu se duc sa le inscrie, cei care le cumpara nu pot construi nimic pe ele pana cand nu sunt achitate impozitele. Dovada ca si eu apar pe aceasta lista cu domiciliul in sectorul 6, desi mi l-am schimbat de un an. Acum, terenurile pe care eu le am in proprietate au toate impozitele achitate la zi”, a declarat Cristian Boureanu pentru Click!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare