Vedete din Romania

#institutul matei bals #donatie #cristi borcea #valentina pelinel

Valentina Pelinel si Cristi Borcea, 100.000 de euro pentru lupta impotriva COVID-19. "In fata pandemiei suntem egali"

Romania este in stare de urgenta din cauza coronavirusului Sistemul medical este in criza, iar autoritatile se astepata la ce este mai rau, adica tara nosytra sa ajunga la 2000 de cazuri de imbolnaviri cu noul virus si sa intre in "scenariul 4."

Dupa modelul vedetelor din strainatate care fac donatii pentru lupata impotriva coronavirusului, Valentina Pelinel si sotul sau Cristi Borcea au donat 100.000 de euro spitalului Coltea din Bicuresti.

Valentina Pelinel a facut anuntul pe pagina sa de Facebook.

"Dragii nostri, fiti solidari! Familia Borcea, prin eforturi personale si cu sprijinul financiar al companiilor unde actioneaza, a initiat procedura legala de donatie catre spitale in valoare de peste 100 000 EURO. Banii vor fi distribuiti catre spitale incepand de azi si pana la sfarsitul lunii viitoare. Cu toate ca activitatea companiilor noastre este blocata din cauza acestei pandemii, am ales sa venim in ajutorul celor din sistemul medical pentru ca noi toti sa fim in siguranta si protejati.

Speram ca gestul nostru sa rezoneze cu toti cei care au aceasta posibilitate, pentru ca toti suntem implicati si doar impreuna prin eforturi personale concrete, putem fi solidari. Cu cat actionam mai repede, cu atat lucrurile vor fi mai usor de gestionat si putem reveni la o stare de normalitate. Toti suntem egali in fata acestei pandemii," a scris Valentina Pelinel.

Si alte persoane publice au donat bani

Simona Halep este una dintre vedetele din tara noastra care s-au implicat in lupta impotriva COVID-19. Campioana nostra a donat o suma de bani pentru dotarea spitalelor din Constanta si Bucureşti unde sunt tratate persoanele infectate cu coronavirus.

Si Gigi Becali a donat bani si obiecte pentru mai multe spitale din Romania. Pentru Institutul "Matei Bals" din Bucuresti, patrolul FCSB a dat 100.000 de euro. Dar a cumparat si alte obiecte cum ar fi mese, scaune, paturi, calculatoare sau televizoare pentru un spital din Radauti.

Andra a anuntat si ea ca a donat 20.000 de euro pentru Institutul "Matei Bals."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare