Vedete din Romania

#vedete intern #cristi borcea #valentina pelinel #showbiz

Valentina Pelinel si Cristi Borcea nu se mai ascund! “S-au sarutat minute-n sir”

 

Valentina Pelinel nu recunoscut, dar nici nu a infirmat vreodata zvonurile conform carora Cristi Borcea ar fi tatal copilului sau! Fostul fotomodel l-a vizitat insa in nenumarate randuri pe sotul Alinei Vidican in penitenciar! Ultima oara, s-a trezit cu nopatea in cap, ca sa mearga la inchisoare, iar angajatii au fost martorii unor adevarate scene de amor!

Valentina Pelinel l-a vizitat pe Borcea la Jilava, unde s-au sărutat minute în șir și s-au alintat, potrivit unui angajat al închisorii.

„Valentina Pelinel a venit la vizita la Cristi Borcea, sambata trecuta, la ora 6,30 dimineata, pentru ca atunci este liber si nu prea o vede nimeni. Nu a venit cu pachet, ci doar sa-l vada pe Cristi. Cei doi s-au asezat la masa si s-au comportat ca si cum nu mai era nimeni in jur. S-au sarutat minute-n sir ca doi indragostiti si s-au alintat incontinuu. Este clar ca Cristi tine foarte mult la ea, cu Alina niciodata nu s-a comportat asa la vizita”, a dezvaluit un angajat al inchisorii, scrie wowbiz.ro.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului