Vedete din Romania

#valentina pelinel gemeni #sarcina valentina pelinel #valentina pelinel insarcinata

Valentina Pelinel si Cristi Borcea, primele declaratii privind sarcina

Valentina Pelinel este insarcinata pentru a doua oara. Fotomodelul a confirmat public facptul ca este insarcinata si ca asteapta gemeni.

 

 

"E adevarat, sunt insarcinata! Da, vom avea gemeni", a declarat Valentina, potrivit spynews.ro.

"Gemenii au fost conceputi in vacanta din Turcia! Am primit vestea cu mare bucurie, dar ma asteptam", a marturisit Borcea, la iesirea din Primaria Voluntari, dupa oficierea cununiei civile, potrivit libertatea.ro.

Valentina Pelinel si Cristi Borcea sunt in culmea fericirii. Cei doi mai au impreuna un baietel, pe Milan, in varsta de doi ani. Se pare insa ca de aceasta data Valentina va deveni mamica de fetite.

Desi a confirmat sarcina, Valentina a refuzat sa faca alte declaratii. Apropiatii acesteia au declarat ca fotomodelul are retineri deoarece vrea sa fie sigura ca totul decurge bine. "Valentina nu vrea sa vorbeasca despre asta. Isi doreste foarte mult sa ii faca o surioara lui Milan. Deocamdata asteapta niste analize si va confirma ea daca este cazul. Cel mai bine ar fi sa vorbeasca ea despre aceste momente, nu prietenii", a declarat pentru click.ro o persoana apropiata cuplului!

Cristi Borcea mai are 7 copii

Omul de afaceri Cristian Borcea are in total sapte copii. Prima sotie, Mihaela Borcea, i-a daruit 3 copii: Patrick (20 de ani) si gemenii Antonia si Angelo (14 ani). A doua sotie, Alina Vidican, i-a daruit doi copii, pe George Alexandru (6 ani) si Gloria (4 ani). Cristi Borcea a avut o relatie si cu avocata Simona Voiculescu, cu care are o fetita, Carolyn (11 ani). Cel mai mic copil este Milan Cristian (2 ani), pe care il are impreuna cu Valentina Pelinel.

Cristi Borcea are grija de toti cei 7 copii, pe care ii vede frecvent si carora le asigura tot ce este necesar, scrie ele.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului