Vedete din Romania

#vedete #varsta #elena basescu #miki

Varsta reala a vedetelor

Cateva vedete din lumea mondena autohtona se bazeaza prea mult pe faptul ca femeile nu trebuie intrebate ce varsta au. De aici pana la minciuna nu e decat un pas, fetele preferand fie sa spuna ca sunt mai tinere , fie sa ascunda numarul de primaveri implinite. Click ! le cheama cu certificatele de nastere la control pe Elena Basescu, Miki (ex - K-pital), Marinela Nitu si pe Nicoleta Luciu.

Mananca o paine alba din imagine, pozand in reviste, jucand in filme sau zbantuindu-se pe scena. De teama sa nu-si piarda admiratorii de sex masculin, fetele din show-biz apeleaza la doua artificii: fie ascund faptul ca au iubiti , fie se dau mai tinere, desi ele au trecut de mult de anii adolescentei.

Analizand interviuri, cercetand baze de date, biografii si CV-uri sau vorbind cu apropiati ai vedetelor, Click! a gasit cateva neconcordante de varsta in cazurile Elenei Basescu, Nicoletei Luciu, Marinelei Nitu si Mihaelei Marinache (Miki ex K-pital). Nici una dintre ele nu spune raspicat in ce an este nascuta, chiar daca Internet-ul este plin de acuzatii la adresa lor, pe aceasta tema.

Continuarea in Click

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare