Vedete din Romania

#vaya con dios #concert #piese #bilete #puerto rico

Vaya Con Dios va sustine, la cererea publicului, un al doilea concert la Bucuresti

Trupa Vaya con Dios va sustine, la cererea publicului, inca un concert la Sala Palatului din Capitala la data 16 martie. Primul spectacol, cel din 15 martie, este deja sold out. Show-urile fac parte din turneul de adio al formatiei.

Trupa belgiana Vaya con Dios este apreciata de publicul din Romania. Desi initial a programat un singur concert in tara noastra, pe 15 martie, trupa Vaya con Dios a hotarat sa sustina, la cererea publicului, un al doilea spectacol. Astfel, pe 16 martie, Vaya con Dios va reveni pe scena de la Sala Palatului.

Spectatorii pot vota pe site-ul oficial al formatiei piesele pe care vor sa le asculte in cadrul acestor concerte. In acest moment, pe primele locuri in preferintele bucurestenilor sunt melodiile "Don't Cry For Louie", "Puerto Rico" si "Pauvre Diable". Hitul "Puerto Rico" domina si topul la nivel mondial, fiind desemnat drept cea mai asteptata piesa in toate cele 13 metropole incluse in turneul "Farewell Tour".

Biletele pentru spectacolul din 16 martie vor fi puse in vanzare vineri si au preturi cuprinse intre 120 de lei si 300 de lei, in funcţie de distanta fata de scena. Tichetele pot fi cumparate online, de pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim - magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti.

Sursa foto: www.monstersandcritics.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare