Vedete din Romania

#elena gheorghe #showbiz #vedete intern #apartament Elena Gheorghe

Vedeta care a luat 50.000 de euro pentru cateva poze!

Ajunse celebre, vedetele isi vand imaginea pe bani grei. Potrivit wowbiz.ro, Elena Gheorghe a obtinut 50.000 de euro pentru a deveni imaginea unui complex rezidential din Capitala!

Pentru uriasa suma Elena Gheorghe a trebuit sa realizeze un pictorial intr-unul dintre imobilele pe care firma le scoate la vanzare.

Totul a pornit dupa ce cantareata si-a achizitionat impreuna cu sotul sau un apartament in valoare de 300.000 de euro intr-un bloc nou din Bucuresti. Se pare ca imediat ce s-a aflat acest lucru, mai multe persoane cu dare de mana si-au dorit sa fie vecinii frumoasei artiste. Asa se face ca mai multe apartamente au fost vandute in scurt timp.


Sursa foto: wowbiz.ro

Vazand impactul pe care l-a avut stirea ca o vedeta de top detine o locuinta in complexul lui rezidential, proprietarul i-a propus interpretei sa devina imaginea oficiala a ansamblului, sustine wowbiz.ro. Suma s-a negociat bine, iar cantareata a reusit in acest fel sa isi acopere o parte din cheltuiala facuta la achizitia apartamentului.

Sursa foto:wowbiz.ro

"Pe unul dintre blocurile complexului a fost amplasat deja un banner cu vedeta. Pentru intreaga campanie de promovare, artista a incasat suma de 50.000 de euro", a declarat un angajat al complexului.

CITESTE SI:

Afla ce destinatii de vacanta au ales vedetele ca sa stii daca vei nas in nas cu ele pe plaja

Sursa foto: cugetliber.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare