Vedete din Romania

#rita muresan #vedete intern # doilu vedeta # mama rita muresan

Vedeta in doliu. Mama ei a murit a doua zi dupa ce si-a sarbatorit ziua de nastere

Creatoarea de moda Rita Muresan trece prin momente grele. Azi, la o zi dupa ce Rita si-a sarbatorit ziua de nastere, mama ei a decedat. Era bolnava, iar de curand suferise o interventie chirurgicala. 

Rita Muresan parea ca asteapta sfarsitul mamei sale si se ruga pentru fiecare zi de viata a acesteia. Indurerata, chiar inainte de ziua ei, pe 23 noiembrie, aceasta a postat un mesaj emotionant pe contul sau de Facebook. “@Cluj Napoca. Sarbatoreste-ti Viata! Doamne, Tata Ceresc, eu imi duc misiunea pana la capat, asa cum am promis, is o dau la schimb pentru mama mea! Sa fie cum e mai bine pentru ea is pentru toata lumea! Am tinut toate seminariile promise saptamana aceasta, azi I’ll tin pe ultimul. Indiferent de situatie, de sentimente, de trairi, am mers mai departe. Nu m-am abatut de la misiunea mea. De ziua mea fa ce e mai bine pentru mama. Doamne ajuta! Amin”, postase ea in urma cu doar cateva zile.

Ieri, la Casa Vernescu, Rita Muresan isi serba ziua de nastere alaturi de nenumarati prieteni. Din pacate, putin dupa miezul noptii, designerul a primit vestea tragica a mortii mamei sale. „Noaptea trecuta a fost cea mai ciudata si emblematica seara de ani buni. La 23.55 cantam MULTI ANI TRAIASCA - pentru Rita Muresan! Iar la 00.05 devenea totul tragic. O persoana draga unei prietene atat de apropiate, se retragea din aceasta lume ! Ce ruptura in ea! Ce fractura in noi ! Ce trecere emblematica de la Fericire la Tristete ! De la Nastere la Moarte ! (...) Te admir si sunt total alaturi de tine in aceste clipe teribile. O sa dureze mult pana o vei putea aseza nedureros in Panteonul tau interior - la mine a durat 6 luni !...dar o sa reusesti. Esti puternica, esti speciala. sa o petreci deci cu gandul si forta ta prin pragurile pe care spiritul ei o sa le treaca”, a scris criticul de moda si manager la Avantpremiere Fest - Alin Galatescu pe aceeasi retea de socializare. 

Mesajele de condoleante au inceput sa curga pe pagina de Facebook a designerului. Prieteni, cunoscuti si necunoscuti, si-au manifestat compasiunea pentru grelele momente prin care trece Rita Muresan. Si aceasta a avut un ultim mesaj pentru mama ei. "Sa fie iertata! Nu a murit de ziua mea. Mi-a ascultat rugamintea si a trecut in nefiinta dupa miezul noptii , pe 24 noiembrie. Te iubesc, mami!", a scris Rita Muresan, indurerata, pe Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare