Vedete din Romania

#audieri vedete #vedete Pro TV #vedete intern #lucian mindruta #andi moisescu #showbiz

Vedete audiate de politisti ca infractorii sau inscenare?

Surpriza mare in postul din Pache Protopopescu. Sute de jurnalisti vor fi chemati la audieri intr-un dosar in care Adrian Sarbu este cercetat pentru evaziune fiscala de peste 26 de milioane de euro, scrie romaniatv.net.

Cel putin 700 de fosti sau actuali angajati ai grupului de presa Mediafax ar urma sa fie interogati la Inspectoratul General de Politie din Bucuresti. Printre cei care ar fi trebuit sa ajunga in fata autoritatilor se numara nume de referinta din media. Contactat de reporterii dcnews.ro, C.T. Popescu neaga ca ar fi fost citat sa se prezinte pentru audieri. "Eu sunt acasa, in papuci. Sunt racit, habar nu am de asa ceva", a declarat jurnalistul de la gandul.info. Si Lucian Mindruta a scris pe pagina sa de Facebook ca e uimit de ceea ce se vehiculeaza despre el. "CTP e in aceeasi situatie cu mine: uimiti de ce ne spune lumea care ne suna", a scris acesta. 

Jurnalistii de la reportervirtual.ro sunt de parere ca totul ar putea fi o inscenare. "Trustul media al lui Adrian Sarbu (foto - n.r.) a avut o linie editoriala critica fata de guvernare, dar corecta jurnalistic, in ultimii ani. Interesant e ca informatia privind audierile a aparut in premiera pe site-ul televiziunii lui Sebastian Ghita, cel care a dorit sa cumpere trustul lui Sarbu pentru a-i asigura linistea lui Ponta, dupa cum au circulat informatiile din piata media", arata site-ul citat.

CITESTE SI: 

Oana Roman, detalii socante despre cezariana
Baietii rai din viata Mihaelei Radulescu
Legatura incredibila dintre Andreea Esca si Klaus Iohannis

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului