Vedete din Romania

#vedete #monica gabor #oana lis #abuz fizic #violente parinti

Vedete batute de parinti

Daca sunt vedete, nu inseamna intotdeauna ca viata lor este perfecta si lipsita de griji. Dimpotriva, multe dintre celebritatile pe care le admiri astazi au avut o copilarie chinuita, marcata de abuzurile fizice la care erau supuse de parinti. Iata patru vedete care au fost batute de tatii lor.

1. Delia Antal

In prezent, Delia Antal traieste la Londra si are o viata la care multi doar viseaza. Totusi, lucrurile nu au stat mereu asa, artista avand o copilarie nefericita, marcata si de bataile primite de la tatal sau, in special cand acesta se imbata.

"Pentru mine, parintii mei nu au fost un exemplu de urmat, amandoi avand doar profesionala terminata, crescuti si educati in perioada comunista. (...) Mi-a fost foarte greu sa-mi inteleg parintii si sa avem o relatie frumoasa, in special pe tata, pentru ca ma batea foarte des cand eram mica si ii placea sa bea", a declarat Delia, potrivit Click!. Ea s-a impacat cu el atunci cand a aflat ca acesta este pe moarte, cei doi petrecand impreuna ultimele 6 luni din viata tatalui sau.

2. Monica Gabor

Nici fosta doamna Columbeanu nu a avut o copilarie prea fericita. Surse din apropierea vedetei, citate de Wowbiz, au povestit in presa ca Emil Gabor, tatal ei, o batea cand se imbata. Dupa cate se pare, pe vremea cand mama celor trei fete era plecata la munca in Italia, barbatul devenea violent si isi batea fiicele, in frunte cu Monica.

3. Oana Lis

Amintirile Oanei Lis despre copilarie sunt cu adevarat cumplite. Vedeta a marturisit, in cadrul emisiunii "Happy Hour" cum Petre Ungureanu, tatal ei, o ardea cu tigara si isi pierdea mintile la betie. "Tata ma ardea cu tigara, ma batea aproape zilnic si turna benzina pe mine, ca sa imi dea foc", a marturisit sotia lui Viorel Lis drama traita in copilarie.




Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului