Vedete din Romania

#nunta #ghinion vedete #ghinion nunta #roberta anastase #oana ionita #Bianca Dragusanu nunta

Vedete care au avut parte de ghinioane la nunta

Desi nuntile ar trebui sa fie unul dintre cele mai fericite momente din viata, in special pentru miri, uneori acestea pot deveni un cosmar. Si cum necazurile nu tin cont de statutul social si nu ocolesc pe nimeni, nici vedetele nu scapa de momente nefericite si de ghinioane in cea mai fericita zi din viata lor. Iata cateva celebritati care au avut parte de incidente sau ghinioane inainte de nunta sau chiar in ziua casatoriei.

1. Bianca Dragusanu

Fosta asistenta TV Bianca Dragusanu se va casatori cu realizatorul TV Victor Slav pe 29 septembrie. Aparitia acestui cuplu a socat inca de la inceput opinia publica, multe persoane acuzandu-i chiar de falsitate, spunand ca sunt un cuplu doar de "fatada", pentru mediatizare.

Se pare insa ca relatia celor doi este una destul de sincera si serioasa, mai ales ca au facut deja primul pas: cununia civila.

Totusi, cuplul Bianca Dragusanu-Victor Slav pare urmarit de ghinion, deoarece pe ultima suta de metri a pregatirilor de nunta, ei au avut parte de numeroase ghinioane. Mai intai au aflat ca nu isi pot organiza cununia religioasa in cadrul restaurantului unde va avea loc si petrecerea, deoarece Biserica nu le-a aprobat derogarea in acest sens. In plus, cu doar patru zile inainte de nunta au aflat si ca nasii pe care ii alesesera, Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo, nu ii pot cununa deoarece sunt catoloci, iar ei - ortodoxi.

Din cauza acestor probleme, se pare ca Bianca a intrat chiar in depresie, iar ziua nuntii, care ar trebui sa fie una de vis pentru ea, se anunta una destul de dezamagitoare.

2. Roberta Anastase

Roberta Anastase, fost presedinte al Camerei Deputatilor, a hotarat sa se casatoreasca cu barbatul iubit abia dupa 15 ani de relatie. Desi credea ca acest eveniment va fi unul dintre cele mai fericite momente din viata sa, Roberta Anastase a avut parte de o experienta destul de neplacuta in ziua nuntii. Coplesita de emotii, i s-a facut rau chiar in biserica, ea avand nevoie de cateva minute pentru a-si reveni.


3. Oana Ionita

"Bebelusa" Oana Ionita a avut parte si ea de ghionion, insa nu chiar in ziua nuntii, ci in luna de miere: sotul sau, tenorul Florin Budnaru, si-a pierdut verigheta.

"Din cauza cremei de protectie solara, i-a alunecat de pe deget. Am cautat-o aproape o zi intreaga, ne-am echipat si cu ochelari de scafandru s-o cautam sub apa, dar, din pacate, nu am mai gasit-o. Era ca si cum am fi cautat acul in carul cu fan, dar mai mari sanse aveam s-o gasim in car decat in mare", a marturisit Oana pentru "Click".



Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare