Vedete din Romania

#slabit #razvan ciobanu #raluca badulescu #minodora #vedete intern #cure slabit

Vedete care au castigat lupta cu greutatea. Iata 3 vedete care au dat jos mai mult de 30 de kilograme

Perfectiunea este unul dintre marile visuri ale vedetelor. Asadar, pentru o imagine impecabila, vedetele sunt capabile de orice sacrificii, de la diete drastice pana la interventii chirurgicale periculoase. Iata cateva vedete care au castigat insa lupta cu greutatea si au reusit sa dea jos mai mult de 30 de kilograme.

1. Raluca Badulescu

Raluca Badulescu, unul dintre cele mai colorate personaje ale showbizului romanesc, a reusit sa devina un model pentru toate femeile care isi doresc sa slabeasca. Vedeta a facut in februarie 2013 o operatie de micsorare de stomac, pentru ca se saturase sa fie tinta tuturor criticilor. Desi la inceput rezultatele operatiei au intarziat sa apara, acum, la mai mult de jumatate de an de la interventia chirurgicala, Raluca Badulescu se poate lauda ca a reusit sa slabeasca nu mai putin de 32 de kilograme.

"Ma simt minunat! Am dat jos 32 de kg si procesul continua pana in februarie, cand se implineste anul de la operatie. Acum urc scarile si nu mai gafai, ma simt usoara, energica si am un tonus foarte bun. Atunci cand vad o persoana supraponderala ca manca imi vine sa ii zic: Hei, opreste-te si fa ceva, salveaza-ti viata! Eu am reusit cu ajutorul acestei operatii de micsorare a stomacului", a marturisit, pentru wowbiz.ro, Raluca Badulescu.


2. Minodora

Cantareata de muzica de petrecere Minodora s-a chinuit ani la rand sa slabeasca. La inceputul acestui an insa, artista a uimit intreaga audienta afisand o silueta de invidiat, ea reusind sa dea jos in doar cateva luni nu mai putin de 30 de kilograme. Artista a marturisit ca a ajuns la aceasta performanta cu multa vointa, o dieta prescrisa de un nutritionist, ceaiuri si foarte mult sport.

Dupa ce a slabit, Minodora a recurs chiar si la o operatie de indepartare a pielii inestetice.

3. Razvan Ciobanu

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a reusit sa slabeasca si el 34 de kilograme, dupa ce a urmat o cura de detoxifiere de 10 zile, numita Oshoa si considerata "una dintre cele mai drastice din lume".



Sursa foto: cancan.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului