Vedete din Romania

#showbiz #relatii vedete #vedete intern #vedete infidele #dragoste vedete

Vedete care au cautat satisfactia in afara cuplului! Iata cine a trisat in dragoste!

Cele mai multe dintre vedetele autohtone n-au fost usa de biserica atunci cand vine vorba despre relatiile de dragoste pe care le-au trait.

Tradarile par sa fie ingredientul obligatoriu care sa le condimenteze viata de cuplu. Chiar daca si-au tinut departe de ochii tuturor relatiile din afara alcovului, escapadele lor tot au iesit la iveala. Iata cateva dintre relatiile mondene care au scapat de sub control:

Andreea Raicu si Frank Colin

Prinsa in mijlocul unui scandal cu fostul sot al creatoarei de moda Maria Marinescu, Andreea Raicu se vede nevoita sa raspunda acuzelor aduse de cel care i-a fost, in trecut, iubit. Astfel ca fostul sot al designerului, Frank Colin, a facut recent cateva dezvaluiri incitante din viata realizatoarei TV in care o da de gol ca, in timp ce era intr-o relatie, aceasta il cauta insistent.

Aflat in inchisoare pentru trafic de droguri, Frank i-a transmis un mesaj dur Andreei Raicu, pentru ca a avut curajul sa o denigreze pe fosta sa sotie, Maria Marinescu. "Dupa scurta noastra aventura, aveai deja o relatie cu altcineva si, cum nu erai multumita de el, continuai sa vii la mine sa te satisfac", a reactionat Frank Colin pe Facebook.

Afirmatia este, de fapt, o replica la un presupus interviu pe care Andreea Raicu l-ar fi dat recent si in care ar fi spus despre Maria Marinescu, cea cu care Colin are un copil, ca "a avut relatii cu toti fostii ei iubiti". In ciuda acuzatiilor, vedeta tv neaga declaratiile la care face referire Colin, cat si faptul ca s-ar fi intors la fostul sau iubit atunci cand deja era implicata intr-o alta relatie.

Reactia Andreei Raicu la mesajul lui Colin a fost una destul de diplomata, ea negand ca ar fi facut vreo declaratie la adresa Mariei Marinescu.
"Nu ma intereseaza ce fac altii, pentru ca eu cred cu tarie ca fiecare alege cum sa isi traiasca viata. In plus, in acest caz, omul care s-a considerat lezat de o inchipuita pozitie a mea se afla intr-o situatie grea, care probabil l-a facut sa nu vada lucrurile corect", a declarat Andreea Raicu.

CITESTE SI: Ce sume fabuloase cheltuiesc vedetele pe educatia copiilor 
Vedete care au dat in mintea copiilor 

Bianca Dragusanu - Anda Adam si Victor Slav

Andreea Raicu nu este insa singura vedeta autohtona implicata intr-un astfel de scandal. Trioul Bianca Draguseanu - Victor Slav - Anda Adam a tinut capul de afis al stirilor mondene la acest inceput de an. Proaspat casatorita cu prezentatorul meteo al Pro TV, fotomodelul a avut o relatie extraconjugala cu fostul iubit, fotbalistul Adrian Cristea. Bianca si Victor au divortat, dupa ce roscata a petrecut un weekend la Paris in compania jucatorului Stelei. 

Infidelitatea a iesit rapid la iveala, iar tradarea Biancai parea sa-l fi aruncat pe Victor in bratele fostei iubite, Anda Andam. Tabloidele au publicat imediat mai multe SMS-uri compromitatoare, pe care cei doi le-au schimbat imediat dupa izbucnirea scandalului. Din mesaje reiese ca Anda Adam s-a oferit sa-l consoleze pe Victor: "Vrei sa vine eu la tine, sa raman la tine peste noapte?" sau "Stai linistit ca ea isi face viata cu tine de mana", i-ar fi scris Anda Adam lui Victor.

CITESTE SI Romanii au talent - juratii agresati

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului